Huis & interieur

Zeepfun!

24 september 2010

Je hebt van die geweldige Nederlandse webwinkels met een heerlijk aanbod in producten, waar je gelijk allemaal leuke cadeau-ideetjes opdoet. Zeepfun is één zo’n webwinkel. Vandaag een review over enkele producten van deze leuke webshop.

Zoals je op bovenstaande foto’s kan zien kreeg ik een zakje met 2 voetenbad-bruishartjes, 3 soy wax melts (in de geuren vanilla berries, white musk en nag champa) èn een zakje shimmering granules. Die laatste kan je als geurzakje gebruiken maar ook met 2 theelepels per keer in een brandertje zodat het werkt als de soy wax.

De soy wax melts hartjes heb ik gebroken voor ik ze in mijn brandertje legde, ze smelten binnen een minuutje of tien tot een helder heerlijk ruikend olie-achtige substantie die je huis urenlang vult met een rustgevende geur. Op bovenstaande foto’s heb ik White Musk gebruikt.

Na een dag hard werken en als ’s avonds de kaarsjes aangaan gaat er nu standaard ook het brandertje aan met een heerlijke geur erin. Wierook vinden wij ook heel erg lekker, maar deze branden nooit zo lang en je zit toch met een rokerige geur. Aangezien wij beiden niet roken vinden wij een oliebrandertje met daarin een olietje of een soy wax melt veel lekkerder.

Ik kan nu al zeggen dat ik fan ben van Zeepfun. Ook al heb ik nog niet eens de lichaamsproducten geprobeerd, maar voor de soy wax melts alleen al. Ze worden verkocht in verschillende formaten en heel erg veel verschillende geuren. Bovenstaande hartjes kosten slechts €0,75 per stuk, zijn verkrijgbaar in 25 verschillende geuren en wegen ongeveer 14 gram per stuk. Per hartje kan je rekenen op een brandtijd van ongeveer 8 tot 10 uur.

Bestellen kan via www.zeepfun.nl en betalen gaat eenvoudig via iDeal.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd om een artikel of review over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maisonyessy
  Reply Maisonyessy 26 september 2010 at 08:58

  Wauw echt superleuk allemaal!
  Ik heb de webshop tussen m'n favorieten opgeslagen!

 • Avatar van Lysianne
  Reply Lysianne 24 september 2010 at 08:30

  zon leuke webshop is dat, vooral de buddha zeepjes..

 • Avatar van Flaviena
  Reply Flaviena 24 september 2010 at 08:30

  Wat een leuke dingen.. ik hou wel van wierook en lekkere geurolie voor in huis

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 24 september 2010 at 07:08

  Oeh white musk home scent!! Dat moet wel onwijs lekker ruiken!

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 24 september 2010 at 04:28

  Ik heb nu ook een hartje in mijn brandertje! Honey Wash! Heerlijk!

  xx Ilja

 • Avatar van madelon van leeuwen
  Reply madelon van leeuwen 24 september 2010 at 01:47

  ik ben al helemaal verslaafd aan de geuren van de soy wax melts. probeer ook eens de vanille als je van een heerlijk zoete geur om je heen houdt. ik heb ook de lavendel maar die heb ik nog niet geprobeerd.
  xxx madelon

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur
Most Cutest

Eén van mijn favoriete webwinkels voor leuke hebbedingetjes is Most Cutest. Een superleuke shop vol Kawaii spulletjes zoals pennen, notitieboekjes,...

Sluiten