Plussize & Fashion

Plus Size: Sealed With A Kiss Designs

30 oktober 2010

Vandaag weer een leuke plus size webwinkel: SWAK (Sealed With A Kiss) Designs. Hier kan je als curvy lady heel erg goed terecht voor leuke plus size kleding! De maten van SWAK Designs gaan t/m 6X/32 wat staat voor een Nederlandse maat 64. Betalen gaat eenvoudig via PayPal of creditcard. Neem eens een kijkje op www.swakdesigns.com en laat gerust een berichtje achter als je ervaring hebt met deze webwinkel!

Het leuke is dat ze nu drie ‘echte’ vrouwen met verschillende maten hebben gefotografeerd in hun kleding. Op deze manier kan je altijd beter zien hoe een bepaald item eruit zou zien op jouw lichaamsbouw.

Voor meer leuke plus size webwinkeltips kan je een kijkje nemen op de SHOPS pagina (klik hier).

Reacties op dit artikel

  Antwoorden

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Plussize & Fashion
  Ben jij de nieuwe Grazia Insider?

  Test producten voordat ze in de winkel liggen. Zie als eerste de nieuwe modecollecties. Krijg toegang tot exclusieve evenementen. Laat...

  Sluiten