Beauty

Review: Clarins HydraQuench Cream

27 oktober 2010


Sinds enige tijd gebruik ik nu de Crème Désaltérante/HydraQuench Cream van Clarins voor de normale tot droge huid. Aangezien ik hem eerst echt wilde proberen voor ik er een artikel over schreef, komt hier de review.

Ik vertelde in mijn vorige artikel over Clarins met een review van de Doux Nettoyant Moussant/Gentle Foaming Cleanser al over de vriendelijke en behulpzame Kyra van de webwinkel Belissima. Ze raadde mij deze crème aan voor mijn gezicht die zeker nu het weer kouder wordt wel wat extra voeding kon gebruiken zonder gelijk heel vettig aan te voelen. Het liefst wilde ik ook een crème die je dag en nacht kan gebruiken. Met deze crème zit dat helemaal goed!

Het is een hele zachte crème die overdag bij een dunner laagje lekker snel intrekt en mijn gezicht zacht maakt en de hele dag een gevoed gevoel geeft. ’s Nachts breng ik deze crème wat rijker aan en wordt ik ’s ochtends wakker met een zacht en ‘rustig’ gezicht. Hoe langer ik dit product gebruik, hoe meer en meer mijn huid lijkt op te knappen. De droogtelijntjes worden minder, ik heb steeds minder last van velletjes en ook de ruwere plekjes lijken zachter te worden. Ik gebruik hem trouw elke dag en merk ook dat de crème zuinig in gebruik is, wat natuurlijk weer erg fijn is voor de portemonnee aangezien dit wel een duurdere crème is.

De ingrediënten in deze crème zorgen voor een perfecte vochtbalans en versterken de natuurlijke barrière. Daarnaast wordt de microcirculatie gestimuleerd wat zorgt voor een sprankelende en gezonde uitstraling èn biedt het bescherming tegen de nadelige effecten die de hedendaagse vervuiling heeft op de huid.

De pot heeft een inhoud van 50ml. en kost €50,00. Als je deze via de www.belissima.nl aanschaft krijg je daarop 10% korting en altijd enkele proefjes bij je bestelling. Betalen gaat gemakkelijk via automatische incasso, PayPal of iDeal.

Disclaimer: De producten uit bovenstaand artikel zijn door mij persoonlijk aangeschaft.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Curvacious
    Reply Curvacious 27 oktober 2010 at 05:21

    @ milou: Het is inderdaad een duurdere crème, maar ben er heel erg blij mee. :)

  • Avatar van milou..
    Reply milou.. 27 oktober 2010 at 04:35

    Zo dat ziet er wel echt lekker uit!! Alleen wel een beetje duur helaas!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.