Beauty

Review: Kneipp amandelbloesem bodylotion

28 oktober 2010

Niks is lekkerder dan jezelf (te laten) insmeren met een fijne bodylotion na het douchen. Helemaal als deze geschikt is voor mijn drogere en gevoeligere huid. Met de Kneipp Zachte Huid Amandelbloesem bodylotion zit dat wel goed! Lees mijn review over deze bodylotion.

Een intensief verzorgende bodylotion vol met hoge percentages plantenoliën om de droge en gevoelige huid te voeden. Zonder kleurstoffen, parabenen en mineraaloliën, pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Deze bodylotion is verrijkt met amandelolie, avocado, vitamine A en vitamine E.

Ook al voelt mijn huid al een heel stuk minder droog als ik mij douche met de Kneipp amandelbloesem douchegel (zie review deze ochtend) toch kan ik wel wat extra verzorging gebruiken. Deze bodylotion heeft dezelfde zachte en ‘vertrouwde’ geur als de douchegel, voelt niet vet aan op mijn huid en trekt redelijk vlot in. Dit is voor mij een enorm voordeel aangezien ik het fijn vind direct in bed te kunnen duiken of mijzelf aan te kunnen kleden als ik mij heb ingesmeerd. Ondanks dat de bodylotion snel intrekt verzorgt deze mijn huid goed en is hij toch zuinig in gebruik. Ik heb de hele dag door geen last van droge/jeukende plekjes.

De Kneipp Zachte Huid Amandelbloesem bodylotion is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen, warenhuizen, apotheken en reformwinkels voor €8,99 (100ml). Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website van Kneipp www.kneipp.nl. Deze bodylotion (75ml) is samen met de douchegel uit dezelfde serie vanaf 22 november ook als set verkrijgbaar in een luxe zilveren toilettas voor €11,99.

Disclaimer: De producten uit bovenstaand artikel zijn door een merk of bedrijf toegestuurd om er een artikel of review over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 28 oktober 2010 at 07:47

  Oh, die hele lijn is zaaaalig! Ik heb ook een extreem droge huid en dit is abosluut 1 van mijn favorieten.

 • Avatar van Wickedskakid
  Reply Wickedskakid 28 oktober 2010 at 04:24

  Ik gebruik hier de douchegel van, en ik haal hem keer op keer weer. Ik vind de geur superlekker !

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 28 oktober 2010 at 04:18

  @ Annigje: Ik zou ze zeker eens proberen, het zijn heerlijke producten! :)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 28 oktober 2010 at 04:18

  @ ioon: Dankjewel voor de tips, die ga ik ook zeker eens proberen!

 • Avatar van Annigje
  Reply Annigje 28 oktober 2010 at 04:11

  Mijn moeder vindt deze lijn van Kneipp ook echt heerlijk! Ze zitten in haar sporttas, maar ik ga ze er eens uithalen om het te proberen! ;)

 • Avatar van ioon
  Reply ioon 28 oktober 2010 at 04:08

  Die kan ook op het lijstje. Mijn favoriete bodylotion van Kneipp is de Hydro-Balans, of Aloë Vera (hij heet niet overal hetzelfde). Die moet je ook echt een proberen. :D

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Review: Kneipp amandelbloesem douche

Zeker nu de koudere maanden er weer aankomen krijg ik nog wat meer last van een droge en gevoelige huid....

Sluiten