Plussize & Fashion

Sexy Plus Clothing

2 oktober 2010

Een hele leuke plus size webwinkel uit Canada is Sexy Plus Clothing. Je kan hier terecht van lingerie tot aan de perfecte uitgaansoutfit en de maten gaan t/m 54/56. Betalen gaat via PayPal. De verzending duurt iets langer dan gebruikelijk maar de leuke items maken dit meer dan goed. Veel winkelplezier op www.sexyplusclothing.com!

Voor meer leuke plus size webwinkels kan je een kijkje nemen op de SHOPS pagina.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Yvonnitos
  Reply Yvonnitos 6 oktober 2010 at 12:26

  Hi Desirée! :) Dat ieder z'n smaak heeft klopt, en dat er best leuke items tussen zitten zou ook kunnen kloppen. Alleen kan ik dat zo moeilijk beoordelen met slechts één foto en die dan ook nog eens ge-photoshopt zou kunnen zijn. Ik bedoelde met mijn vorige reactie niet dat ik de kleding niet mooi vind, maar dat het van de shop een gemiste kans is dat ze niet meerdere foto's plaatsen… Dat vind ik altijd erg belangrijk. Anyway, ik wacht gewoon op je volgende tip weer! :)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 5 oktober 2010 at 08:49

  @ Yvonnitos: ik denk dat er in deze webwinkel best een boel items zitten die je met de juiste combinatie en styling heel erg leuk kan dragen. Daarnaast heeft iedereen nu eenmaal een eigen smaak. Misschien zit er meer van jouw smaak tussen de verzameling plus size webwinkels op de SHOPS pagina. :)

 • Avatar van Yvonnitos
  Reply Yvonnitos 2 oktober 2010 at 10:07

  Ik vind dat de plaatjes op de homepage mooier zijn dan de shop zelf… Jammer ook dat ze maar één foto per product hebben! En dit model is volgens mij enorm gephotoshopt: http://sexyplusclothing.com/shop/pear-shape-shop/

  De meeste shops die je aanprijst vind ik erg leuk, maar deze vind ik helemaal niks… :(

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Plussize & Fashion
Pink Ribbon

Oktober is zoals elk jaar de maand waarin extra aandacht wordt gevraagd voor borstkanker. Etos roept op om Pink Ribbon...

Sluiten