Beauty

Tokyo Milk

20 oktober 2010


Tokyo Milk is een merk met werkelijk prachtige verpakkingen en een assortiment van beautyproducten tot geurkaarsen en schrijfwaren. Kijk mee naar enkele producten die ik hiervan heb en mijn reviews hierover.

Als eerste begin ik met de bovenstaande foto. Deze heb ik gemaakt van Soap No.6 (Palmistry). Dit is een flink stuk zeep van 229gr. en deze kost €12,95. Het is een fijne geparfumeerde zeep welke zeer fijn gemalen is en hierdoor erg zacht is in gebruik. De basis van deze zeep is volledig plantaardig en produceert een rijk schuim. Er zit o.a. Shea Butter in wat ervoor zorgt dat je huid naast gereinigd ook nog gehydrateert wordt. De No.6 ruikt naar vanille, orchidee en verschillende houttonen. Een verwarmende en zachte geur, hier hou ik wel van!

Als tweede de solid perfume in de geur ‘I made you a mix tape’. Er zit 5,6 gram product in en kost €23,95. Je hebt maar een klein beetje per keer nodig en het is erg zuinig in gebruik. Een parfum in vaste vorm kan je het beste op pulspunten wrijven: achter je oor, in je nek, decolleté, pols en de achterkant van je knie zijn enkele van deze plekjes. Door de warmte van je huid verspreid je zo een heerlijk subtiel maar erg fijne geur. ‘I made you a mix tape’ ruikt naar lelies, rozen, osmanthus, muskbalsem en heeft fijne houttonen erin verwerkt. Deze geur brengt me tot rust en ruikt erg vrouwelijk, zeker een aanrader.

De solid perfume zit in een glazen potje met schroefdeksel welke wordt geleverd in een prachtig bewerkt doosje met erin nog 5 schattige minikaartjes.

Als laatste de bon bon lip balm in sweet cream. Ook deze lippenbalsem zit in een glazen potje met schroefdeksel, heeft een inhoud van 6,2gr. en kost €12,95. De lippenbalsem is zacht van structuur, geeft je lippen net wat glans zonder enorm vettig te zijn en voedt je lippen op een fijne manier. De ingrediënten bestaan uit o.a. zonnebloemzaadolie, bijenwas, vitamine E, aloe vera en shea butter. De variant sweet cream heeft een geur van vanillebonen, suikerspin en caramel. Dit niet in te overdreven synthetische geuren, maar een zachte en warmzoetige geur.

De producten van Tokyo Milk zijn zeker een aanrader, vanwege de mooie verpakkingen maar ook zeker vanwege de fijne inhoud. Op dit moment is een deel van de collectie van Tokyo Milk te verkrijgen bij Zalando. Je kan hier betalen via creditcard, PayPal of iDeal, betaald nooit verzendkosten en hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis.

Kende jij het merk Tokyo Milk al? Wat zou jij hier graag eens van willen proberen?

Disclaimer: De producten uit bovenstaand artikel zijn door een merk of bedrijf toegestuurd om een artikel of review over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Tam.
  Reply Tam. 22 oktober 2010 at 04:57

  Oeh, ziet er lekker uit!
  Echt superleuk verpakt ook!

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 21 oktober 2010 at 01:58

  Ziet er erg leuk uit!

 • Avatar van Madelon Basher
  Reply Madelon Basher 20 oktober 2010 at 05:26

  Ik heb vaker van dit merk gehoord, alleen nog nooit er wat van geprobeerd. Het klinkt wel goed ;)

 • Avatar van SleepsInTheCity
  Reply SleepsInTheCity 20 oktober 2010 at 03:38

  Wauw ziet er leuk uit zeg! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.