Plussize & Fashion

Capricci – Disney Couture

15 november 2010

De sieraden van Disney Couture zijn geïnspireerd op de bekende Disney verhalen, maar dan uitgevoerd in hoogwaardig leer, met Swarovski kristallen, in 14 karaats goud en Sterling zilver. Hollywoodsterren als Nicole Richie, Leighton Meester en Paris Hilton zijn in love met deze sieraden en worden er dan ook vaak mee gespot.

De nieuwste “Inspirational Collection” is nu ook verkrijgbaar bij Capricci, een Nederlandse webwinkel vol met mooie sieradenmerken waaronder Disney Couture. De sieraden uit deze collectie zijn verguld, verzilverd of geplateerd en enkele zijn bezet met Swarovski kristallen. Het leuke aan deze collectie zijn de mooie spreuken die in de sieraden zijn verwerkt.

Mijn favoriet uit de collectie van Disney Couture is de Cinderella Key Necklace, een prachtige geplateerde ketting met sleutel en Assepoeseter camee. De sleutel is bezet met steentjes en draagt de spreuk: “A dream is a wish the heart makes”. De ketting kost €62,95 en staat vanaf nu op mijn wishlist.

Voor deze en meer mooie sieraden moet je zeker eens een kijkje nemen bij www.capricci.nl. Betalen gaat eenvoudig via iDeal en je hebt je bestelling vervolgens binnen drie dagen in huis.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 15 november 2010 at 14:54

  Wooh, wel een beetje prijzig, maar ik ben weg van de sieraden. Echt heel leuk. Liefs, xxx

 • Avatar van Myrnaa
  Reply Myrnaa 15 november 2010 at 11:20

  Sinds ik die ketting heb gezien ben ik er helemaal verliefd op, wil hem zo graag! En nu zie ik een nog beter plaatje ervan hier op je site, en nu wil ik em het liefst meteen kopen! *zucht* hij is prachtig!

 • Avatar van Madelon Basher
  Reply Madelon Basher 15 november 2010 at 11:07

  Die sieraden zijn echt te mooi gewoon

 • Avatar van Ilja88
  Reply Ilja88 15 november 2010 at 07:27

  Hij is inderdaad prachtig, ik vind de armbanden ook erg mooi… vooral de bedeltjesarmbanden!

  Love it!

  Liefs Ilja

 • Avatar van SamanthaWorld
  Reply SamanthaWorld 15 november 2010 at 03:01

  Die ketting is echt super leuk! En er zit echt nog veel meer leuks tussen, als ik mijn geld heb weet ik waar ik moet kijken, hihi!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Plussize & Fashion
Slimcell review & winactie!

In mijn vorige artikel over Slimcell (klik hier) kon je al meer informatie lezen over dit product, aangevuld met foto's...

Sluiten