Huis & interieur Plussize & Fashion

Webshop: Essie’s handcraft cuteness (mèt kortingscode)

2 november 2010

Een webwinkel vol met leuke en originele producten, handgemaakt met veel liefde en zorg. Hier hou ik wel van! Essie’s handcraft cuteness is de webwinkel van Esther en ze verkoopt onder andere kraamcadeau’s, portemonnees, tasjes en hangers. Op dit moment is ze bezig met een aanvullende collectie en zal je binnenkort ook in deze leuke webshop terecht kunnen voor cupcakeplushe, netbook sleeves en meer portemonnees en hangers. Esther is met haar leuke webwinkel ook al op de websites van 101 woonideëen en Libelle gespot en heeft zelfs in de Yes gestaan.

De webwinkel van Essie’s handcraft cuteness is te bereiken via www.essies.net. Betalen gaat eenvoudig via bankoverschrijving, PayPal, iDeal of contant bij afhalen. En… voor de bezoekers van Curvacious is er een kortingscode voor 10% korting op je bestelling aangemaakt. Gebruik de code COUPON17932_37587579 bij het afrekenen. Veel shopplezier!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Myrna.
    Reply Myrna. 2 november 2010 at 14:55

    Wat een super leuke spulletjes zeg! Vind vooral de hanger heel leuk!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Huis & interieur, Plussize & Fashion
Plus Size Blog: Fat Nurse

In het buitenland zijn er veel meer plus size bloggers dan in Nederland. Om wat inspiratie op te doen kijk...

Sluiten