Fashion

By LouLou – SLB

29 december 2010


Twee tassenupdates op één dag, ik hoop dat het niet teveel is? Als de enorme tassengek die ik ben moèst ik deze leuke tassen gewoon even met jullie delen. De SLB (Smart Little Bag) By LouLou. Mooie en vooral heel handige tasjes om jouw belangrijkste items stijlvol met je mee te kunnen nemen.

De SLB is het eerste ontwerp van By LouLou, ontworpen door Floor van de Water. By LouLou is geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50, de kokette Parisiennes (minettes) met een vleugje humor. Kortom: vrolijk, vrouwelijk en Frans. Voor fashionista’s en praktische dames, voor moeders en meiden. De SLB is er in verschillende uitvoeringen; BigBird (rundleer met struisvogelprint), ClassyCroco (glimmend rundleer met krokodilprint) en LusciousLuxury (superzacht leer). Dit laatste model ligt binnenkort in de winkels, de eerste twee zijn al volop verkrijgbaar bij diverse verkooppunten. De verschillende versies zijn er in een aantal kleuren, dus aan te passen aan elke outfit.

De SLB is 19x14cm en is voorzien van:
– Een telefoonvak (ook voor BlackBerry en iPhone)
– Een compact make-up spiegeltje
– Een handig clutch-greepje
– Sterke YKK ritsen
– 12 vakjes voor creditcards
– 2 extra ritsvakken
– 2 By LouLou bedels (een muntje en de eiffeltoren).

Ik ben echt op slag verliefd op deze leuke tasjes. Handig voor in je tas en leuk voor aan je pols naar bijvoorbeeld een feestje! De verkoopprijs van de Smart Little Bag is €49,95.

Mijn favoriet is de BigBird jeansblue. Ik heb deze dan ook direct aan mijn verlanglijstje toegevoegd! Erg handig om de belangrijkste dingen mee te nemen zoals mijn telefoon, pasjes, enkele make-upjes, sleutels etc. I’m in love!

Voor meer informatie en verkooppunten kan je een kijkje nemen op de website van By LouLou: www.byloulou.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Gwen
  Reply Gwen 16 mei 2011 at 22:09

  Ik heb er pas een online besteld via koningkado.nl Echt een superhandig tasje. Heb hem altijd bij me en ben van plan er nog een te bestellen in een andere kleur. Die felle zomerkleurtjes zijn ook wel erg leuk. Ik twijfel nog tussen roze en oranje.

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 30 december 2010 at 01:14

  @ Jaxx.. Ik heb het nagevraagd en aan het artikel toegevoegd, het formaat van de SLB is 19x14cm.

 • Avatar van Jaxx..
  Reply Jaxx.. 29 december 2010 at 11:49

  Ik heb alweer wat mooierds gezien! Alleen erg jammer dat er geen matn bijstaan, dat vind ik heel erg belangrijk.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 29 december 2010 at 11:29

  Die zijn zo leuk en schattig.
  Heel handig.
  Liefs, xxx

 • Avatar van PrettyinpinkX3
  Reply PrettyinpinkX3 29 december 2010 at 06:16

  Pretty! ^^

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.