Beauty Plussize & Fashion

Cute is my name

30 december 2010

Soms krijg je met de post van die leuke verrassingen toegestuurd waar je helemaal vrolijk van wordt. Het pakketje wat ik binnenkreeg van Cute is my name was zeker zo’n leuke verrassing. Alleen de naam van de webwinkel maakt me al vrolijk en toen ik een kijkje nam in het assortiment kreeg ik gelijk de neiging om lekker rond te snuffelen en een flinke wishlist aan te leggen… Van schattige kantoorartikelen tot leuke sieraden, hier kan je voor veel terecht.

Het pakketje bestond uit een lief kaartje met erbij een pakje mini wet wipes (handig voor in de handtas) en een paar leuke oorbellen. Helaas kreeg ik de envelop opengescheurd binnen en bleek de tashanger die Ramona (eigenaresse Cute is my name) erin had gestopt er niet meer in te zitten :( De wet wipes hebben een lichte fris mintige geur en zitten met 10 stuks verpakt. De oorbellen vind ik erg leuk, ik hou wel van zo’n vleugelvorm, en de kleuren passen goed bij mijn nieuwe (rode) haarkleur.

Ik kan de webwinkel van Ramona www.cuteismyname.com zeker aanraden als je op zoek bent naar schattige items zoals o.a. lucky stars papier, Hello Kitty, cupcakes, lekkere badspulletjes, stickertjes en telefoonhangers. Betalen gaat eenvoudig via bankoverschrijving of iDeal en je hebt je bestelling lief verpakt binnen enkele dagen in huis.

Ben jij ook zo’n sucker voor cuteness?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 3 januari 2011 at 08:41

  Het is echt een aanrader hier eens lekker rond te snuffelen! :D

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 30 december 2010 at 08:26

  Leuke dingetjes hebben ze :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 30 december 2010 at 03:40

  AAAH, en of het "cute"is.
  Heel leuk.
  Liefs, xxx

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Plussize & Fashion
By LouLou – SLB

Twee tassenupdates op één dag, ik hoop dat het niet teveel is? Als de enorme tassengek die ik ben moèst...

Sluiten