Beauty

Ecoco Cosmetic Glove

21 december 2010


Toen ik dit product ontving en de bijgesloten informatie doorlas dacht ik echt “wat een kul, dit kan natuurlijk nooit!”. Want met de Ecoco Cosmetic Glove zou je make-up moeten kunnen verwijderen (zelfs waterproof mascara) met alleen water! Dit wilde ik natuurlijk eens even goed testen. Ik maakte me ’s ochtends op, full face met een donkere ooglook. Pas ’s avonds laat ging ik met deze ‘washand’ aan de slag en vertelde mijn man nog “o, ik ga er echt als een panda uitzien zodadelijk, dit wordt niks…”.

Zo zat mijn make-up er nog op aan het eind van een lange dag. Ik liep naar de badkamer met de Ecoco Cosmetic Glove en zette de kraan op lauwwarm. Maakte vervolgens het washandje nat en begon vol goede moed, maar toch een soort van sarcasme, aan de poetsbeurt. En echt werkelijk waar… Kijk mee en huiver:

Een heel vies washandje en een heel schoon gezichtje en mijn complete oogmake-up verwijderd. Ik stond echt vol ongeloof in de badkamer te lachen. Dit werkt dus echt. Wat makkelijk! Ik haalde nog een watje met lotion over mijn gezicht, maar er was echt geen restje make-up wat nog niet verwijderd was!

De zachte XXT-S microvezel maakt tot in de diepste poriën schoon en is tot 500 keer te wassen op 90 graden (zonder wasverzachter). De glove zorgt tevens voor een miniscrub waardoor de huid weer lekker zacht aanvoelt. De Ecoco Cosmetics Glove kost €6,95 en is te bestellen via www.ecoco-cosmeticglove.nl, via www.boozyshop.nl en via www.beauty88.nl.

Mocht de werking in de loop van de tijd verminderen dan heb je ook nog een heel fijn en zacht washandje ;)

Had jij al van deze Ecoco Cosmetic Glove gehoord?

Disclaimer: Het product uit bovenstaand artikel is door een merk of bedrijf toegestuurd om een artikel of review over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 21 december 2010 at 17:17

  Wauw, dat klinkt echt geweldig :D

 • Avatar van ioon
  Reply ioon 21 december 2010 at 14:19

  Ik was ook blij verrast! :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 21 december 2010 at 10:37

  Ik kende het nog niet. Maar wat een goed product.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van sharai
  Reply sharai 21 december 2010 at 04:25

  Dit is echt geniaal en magisch. Wat heb je trouwens mooie wenkbrauwen!

 • Avatar van sharai
  Reply sharai 21 december 2010 at 04:24

  Jeetje! Dat is echt magisch en geniaal. Wat heb je trouwens mooie wenkbrauwen.

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 21 december 2010 at 03:54

  Je hebt ook soortgelijke washandjes te koop bij de action en ik gebruik deze altijd. Wél in combinatie met andere gezichtsreining..

 • Avatar van changeclothesndgo
  Reply changeclothesndgo 21 december 2010 at 03:48

  wow! dat is nice! dat moet ik zeker eens proberen, na n shoot ben ik altijd bang dat er nog make-up resten op mn gezicht zitten, ik sta wel n half uur te boenen en al die reinigingsmiddelen zijn ook helemaal niet goed..
  proberen waard! x
  http://changeclothesndgo.blogspot.com

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 21 december 2010 at 03:08

  Super washandje! Niet duur ook :-) ik las bij iemand anders een verhaal erover, zij was er minder over te spreken… maar toch wil ik 'm aan de hand van jouw verhaal absoluut uitproberen :-)

  liefs Heidi

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 21 december 2010 at 02:19

  Dit werkt goed zeg! Is wel een goede uitkomst.. Ik vergeet namelijk vaak mijn make up er af te halen en met dit alles is dit zo klaar..

 • Avatar van Marieke-
  Reply Marieke- 21 december 2010 at 02:15

  Nog nooit van gehoord, maar lijkt me zó handig :O

 • Avatar van Veroniek
  Reply Veroniek 21 december 2010 at 01:17

  Ik heb gelijksoortige washandjes gekocht bij Action (2 stuks voor 92 cent) maar dan wel een stuk kleiner, alleen voor je vingers in feite. Werkt supergoed, maar ik schrik toch altijd van alle troep die na gebruik op dat washandje zit. Ik heb wel het gevoel dat het mijn gezicht ontzettend ontvet, en ik heb duidelijk een rijkere crème nodig achteraf. Misschien is dit "gewone" microvezel en is die XXT-S microvezel veel huidvriendelijker.

 • Avatar van CarolineIDW
  Reply CarolineIDW 21 december 2010 at 01:04

  Wat een magisch washandje!! Echt amazing!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.