Beauty

GOSH New Years Look: The look!

6 december 2010

Alweer een maandje geleden vertelde ik jullie over de Gosh New Years Look. Voor de look die ik hieronder laat zien heb ik drie producten uit deze collectie gebruikt: de Quattro Eyeshadow in 24 Platinum, de Velvet Touch Eyeliner in 16 Classic Grey en de Intense Lip Colour in 301 Pink Beige. Omdat de lippen in deze look neutraal zijn, heb ik er voor gekozen om de ogen donkerder te maken.

Ik gebruikte de Velvet Touch Eyeliner over mijn gehele ooglid en als lijntje onder mijn oog om zo een basis te leggen voor een simpele smokey eye. Op deze manier werkt de eyeliner als oogschaduwbasis voor de oogschaduw en blijft deze de hele dag èn avond goed op z’n plek. Van de Quattro Eyeshadow gebruikte ik de donkerste kleur over het gehele ooglid en onder als lijntje. De middenbruine kleur werkte ik met een blending brush weg in de crease voor een zachtere look. De zilverkleur heb ik vervolgens in mijn binnenste ooghoek aangebracht en de witte kleur onder mijn wenkbrauwen. De Intense Lip Colour is een combinatie tussen een lipstick en een lipgloss en bevat redelijk wat pigment, je ziet zowat de kleur van mijn eigen lippen niet meer. Hij voelt zacht en romig aan en vereist wel een paar keer bijwerken op de dag. De kleur is een mooi neutraal zacht rozig beige.

Op de foto kan je de gebruikte producten goed zien mèt en zonder flits. De Intense Lip Colour heeft een handig spiegeltje op de flacon en een lampje in de dop, zo kan je overal je lippen makkelijk bijwerken.

De producten van de Gosh New Years Look 2010 zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor meer informatie klik hier.

Disclaimer: De producten uit bovenstaand artikel zijn door een merk of bedrijf toegestuurd om een artikel of review over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 7 december 2010 at 10:38

  Mooie witte tanden! :D
  Ik heb die lipgloss ook.. ik moest er wel even aan wennen maar vind de kleur zo mooi.
  Je moet hem wel vaak bijwerken vind ik..

 • Avatar van Evelien (honeypoplan
  Reply Evelien (honeypoplan 6 december 2010 at 13:23

  die lip laquer lijkt me zooo fijn!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 6 december 2010 at 11:48

  Die lipgloss is zo mooi.
  Een hele leuke look met veel shiny en shimmer.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Roomy
  Reply Roomy 6 december 2010 at 10:54

  Wauw staat je mooi:D

 • Avatar van SupKetchup
  Reply SupKetchup 6 december 2010 at 07:41

  Leuk om te zien, ik vind de intense lip colour echt een cute kleurtje!

 • Avatar van Balletbalm
  Reply Balletbalm 6 december 2010 at 07:22

  Hele prachtige look!
  Die lipkleur is zo mooi..

 • Avatar van milou..
  Reply milou.. 6 december 2010 at 07:21

  Zoo die lippen dat is echt heel mooi! Mooi kleurtje!

 • Avatar van BeautyBeats
  Reply BeautyBeats 6 december 2010 at 06:46

  Super mooie look!

 • Avatar van Elsebels
  Reply Elsebels 6 december 2010 at 06:11

  Wauw wat mooi! Ik ga dit zeker eens proberen!!

 • Avatar van CarolineIDW
  Reply CarolineIDW 6 december 2010 at 06:09

  Mooie look! Staat fantastisch bij jouw ogen!
  Het zijn fijne producten he! Ik ben helemaal weg van de lip colours :D

 • Avatar van Sarah cherryplumsky
  Reply Sarah cherryplumsky 6 december 2010 at 06:08

  Ohh wat leuk om eens zo'n 'look' foto's te zien van jou! ik zeg: MEER VAN DAT!! hihi.

  Mooie ooglook!

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 6 december 2010 at 06:07

  Mooi zeg! Prachtige ooglook en die intense lip colour is super! Hebben! hihi :D

  liefs Heidi

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Pupa Nail Art Kit

De crackle nailtrend is weer helemaal terug en daar heeft Pupa leuk op ingespeeld. Pupa heeft nu namelijk drie leuke...

Sluiten