Beauty

Nieuwe Sigma collecties!

31 december 2010

Sinds ik een paar Sigma kwasten heb, gebruik ik deze bij elke make-up sessie opnieuw. Ik vind ze persoonlijk erg fijn in gebruik, brengen de make-up goed aan, zijn zacht, verharen niet teveel… Een uitgebreide review van mijn Duo Fibre F50, Eye Shading E55 en Blending E25 komt in het nieuwe jaar. Ik weet in ieder geval zeker dat ik graag eens een hele collectie Sigma kwasten zou willen om de wat minder fijne kwasten in mijn collectie te vervangen.

Sigma heeft nu een paar nieuwe collecties uitgebracht en deze wilde ik met jullie delen. Zijn ze niet prachtig? Een volledige set van 12 full size brushes in een mooie multifunctionele verpakking. Er zijn 4 versies: Make Me Classy (zwart), Make Me Crazy (paars), Make Me Blush (koraal) en Make Me Cool (aqua). Elke set kost $99,00. Mocht je zo’n complete set nog even te duur vinden dan kan je de Sigma kwasten ook los aanschaffen.

Betalen via www.sigmabeauty.com gaat eenvoudig via creditcard of PayPal. Als je je aanschaf via de volgende link (klik hier) plaatst dan krijg ik een kleine commissie en jij een gratis travelsize E25 blendingbrush bij je bestelling. :)

Heb jij ervaring met kwasten van Sigma?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 31 december 2010 at 11:26

  Echt hele mooi kwasten. Ik heb kwasten van Zoeva. Ook heel mooi en fijn.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Lee;
  Reply Lee; 31 december 2010 at 02:06

  Hee, die zijn leuk! Weet niet welk kleurtje ik het mooist vind, ze hebben allemaal wel wat :D

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 31 december 2010 at 01:10

  Mooie kwasten, ik heb zelf nog niets van Sigma, maar met deze vrolijke kleurtjes wordt het wel heul verleidelijk :D

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Cute is my name

Soms krijg je met de post van die leuke verrassingen toegestuurd waar je helemaal vrolijk van wordt. Het pakketje wat...

Sluiten