Plussize & Fashion

Plus Size: Evans satin sleepwear

15 december 2010

Even een korte update vanuit Evans die ik de andere curvy ladies zeker niet wilde onthouden: Evans heeft nu ook satijnen nachtkleding aan hun assortiment toegevoegd. Leuke slaapjurkjes in drie verschillende kleuren voor £ 16,00. Daarnaast zijn er ook setjes met een t-shirtje met korte mouw en een lange broek verkrijgbaar in 2 kleuren voor £ 25,00. De nachtkleding is allemaal afgewerkt met een mooi kantrandje in een contrasterende kleur. Ik vind zelf vooral de raspberry kleur heel erg mooi.

Bestellen bij Evans gaat gemakkelijk via www.evans.co.uk waar je kan betalen met creditcard of PayPal en je hebt je bestelling meestal met een weekje in huis. Omdat je besteld vanuit een EU land zit je nooit met invoerkosten. Dus sla je slag!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van xxbluefairyxx
    Reply xxbluefairyxx 15 december 2010 at 19:21

    Zit wel mooie slaapkledij tussen! :)

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Plussize & Fashion
Djello!

Via Twitter kwam ik in contact met Maureen, de eigenaresse van een zeer leuke webwinkel genaamd Djello. Naast mijn passie...

Sluiten