Beauty

Babyliss Ionic Brush

10 januari 2011

Al sinds de eerste ionische haarborstel op de markt kwam ben ik hier nieuwsgierig naar. Zeker in de winter wanneer mijn haar eerder frizzy en statisch is door de kou, droogte en warmte van de verwarming etc. Nu heb ik al veel informatie en reviews over de ionische haarborstels gelezen en weet ik het zeker: ik wil er één! Babyliss heeft nu ook een ionische haarborstel. Deze zou ervoor moeten zorgen dat je haar straalt en een ongekende zachtheid krijgt.

Ionische technologie
Door de invloeden van buitenaf (wrijving, vervuiling, stof en vocht) wordt ons haar beschadigd. Je haren zijn hierdoor namelijk volgeladen met positieve ionen. De Babyliss Ionic Brush neutraliseert deze ionen en gaat zo pluishaar tegen zodat je haar weer zacht en soepel wordt. De brush zorgt ervoor dat de ionen aan de voor èn achterkant van de borstel worden vrijgelaten die het haar antistatisch maken, omdat de haarschubben worden gesloten.

Omdat de brush draadloos is, is het makkelijk om deze overal mee naartoe te nemen en zal je dus nooit meer een bad hairday hoeven hebben. De pinnen van de borstel hebben ronde uiteinden waardoor deze zacht zijn voor het haar en de hoofdhuid. De Ionic Brush werkt op 2 AAA batterijen en is verkrijgbaar voor een verkoopprijs van €44,95. Voor meer informatie en verkooppunten: www.babyliss.nl.

Voor mij klinkt zo’n ionische haarborstel als een enorme uitkomst. Ik ben dan ook benieuwd wie van jullie hier ervaring mee hebben en wat jullie mening over zulke haarborstels is?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 11 januari 2011 at 10:32

  Aaah ben benieuwd!! :D

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 11 januari 2011 at 06:18

  Ik heb de borstel vandaag toegestuurd gekregen voor een periode om uit te proberen, dus jullie kunnen hier binnenkort zeker een update over verwachten. :)

 • Avatar van xxxxBrenda
  Reply xxxxBrenda 10 januari 2011 at 11:07

  Ik heb van deze serie de fohn en die is zeer fijn. Hij blaast mijn haar snel en efficient droog zonder het uit te drogen. De Ionic brush heb ik ook maar dan van Braun en ook die is super. Mijn haar is zacht, niet statisch en het glanst meer dan wanneer ik een normale borstel gebruik. Beide aanraders!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 10 januari 2011 at 08:38

  Hmm, ben benieuwd of dat echt werkt?

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 10 januari 2011 at 06:27

  Ik heb hier nog nooit van gehoord maar het klinkt erg goed! Kopen!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 10 januari 2011 at 06:10

  Ik dacht ook al: hoi, nu kan ik eens lezen of het echt wat doet :-) Ik ben er namelijk zelf ook zo gruwelijk benieuwd naar… het klinkt echt ideaal voor mijn haar want frikkin’ frizz is my middle and my last name ;-) Maar ja, aan de andere kant ben ik ook wel een beetje skeptisch en 45 euro is echt een hele hoop geld voor mij! (al komt de Braun soms langs in 30 euro acties, maar dan nog) Tot nog toe heb ik het nog niet aangedurfd. Al komt dat ook omdat mijn lief me aankeek alsof ik gek geworden was toen ik het eens ter sprake bracht…

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 10 januari 2011 at 05:27

  lijkt me voor mijn haar ook erg handig :D

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 10 januari 2011 at 05:11

  Hihi ik dacht dat jij er al een had om de een of andere reden! Ik ben hier ook zo ontzettend benieuwd naar en dacht net ‘jeeee een review!’ Haha

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 10 januari 2011 at 09:38

  Ik heb een fohn met ionische functie erop.. ik ben happy!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.