Beauty

Diamant Wellness

13 januari 2011

Bij Diamant Wellness kan je terecht voor professionele en authentieke Wellness & Beauty producten. Bovenstaand pakket mocht ik de afgelopen feestdagen in ontvangst nemen. Alleen al de manier hoe het ingepakt is maakt mij dan vrolijk; een webwinkel die je zeker het gevoel wilt geven dat je jezelf trakteert met iets. Vandaag informatie over deze webwinkel en alvast een review van 2 producten van bovenstaande foto.

De Honey Balm is een vettigere balsem waarmee je droge plekjes op je lijf verzacht zodat deze minder droog aanvoelen en na enkele keren gebruik zelfs helemaal niet meer droog aanvoelen. Deze honingversie ruikt echt naar honing, is dik van structuur maar wordt fijn bruikbaar door de warmte van je vingers en maakt mijn ellebogen en hielen (droogste plekjes op mijn lijf) weer lekker zacht. De Honey Balm heeft een inhoud van 20ml. en kost €6,25. Doordat dit product zuinig in gebruik is doe je hier dus een flinke tijd mee en is het de prijs zeker waard.

Ik kreeg ook een flesje jojoba-olie. Dit is voor mij dè perfecte olie om te gebruiken bij bijvoorbeeld een gezichtsmassage. Het is eigenlijk geen olie maar een plantaardige was en heeft hierdoor de fijne bijkomstigheid dat hij niet vettig aanvoelt. Jojoba olie werkt ontstekingsremmend, hydrateert de bovenste huidlagen, vertraagt de afgifte van talg, heeft een verzachtende werking, stimuleert het herstel van littekens, reguleert de vochtbalans in de huid en werkt als een natuurlijk anti-oxidant. Een flesje van 250ml kost €10,90.

Over de andere twee producten uit het bovenste pakket komt binnenkort een aparte review omdat deze producten echt wat meer aandacht verdienen.

Diamant Wellness importeert en verkoopt wellnessproducten en giftsets, maar je kan ook zelf leuke cadeaupakketten samenstellen. Alle producten zijn 100% biologisch en zijn vrij van chemicaliën. Betalen bij www.diamantwellness.com gaat eenvoudig via iDeal, PayPal en bankoverschrijving. Tevens kan je in de winkel in Hoofddorp ook alle producten uitproberen en direct contant afrekenen.

Kende jij deze (web)winkel al? Heb jij een voorkeur voor natuurlijke producten of kijk je hier niet echt naar?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Laartjee
    Reply Laartjee 13 januari 2011 at 01:39

    wat een leuke webshop! de producten stralen professionaliteit uit!

  • Avatar van petracupcake
    Reply petracupcake 13 januari 2011 at 01:03

    Oh ziet er een leuk pakketje uit. Die honey balm lijkt me wel wat… even de shop gaan uitchecken ;)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.