Beauty

Etos Skin Oil

27 januari 2011

Ik heb zelf last van verschillende vlekjes en oude littekens van hormonale acné rond mijn kin/kaken en daarnaast heb ik een redelijk droge/gevoelige huid. Ik heb al verschillende producten uitgeprobeerd om vooral die littekentjes/vlekjes te doen vervagen maar tot nu toe heeft niets daar echt bij geholpen. Toen ik het persbericht over de nieuwe Skin Oil van Etos ontving was ik dan ook direct heel nieuwsgierig. Kijk mee naar meer informatie over dit product.

De Skin Oil is een huidverzorgingsproduct dat helpt bij het verminderen van littekens, huidstriemen, oneffenheden en pigmentvlekken. De olie bevat o.a. vitamine E, lavendel, calendula, kamille en rozemarijn en is dermatologisch getest. Je dient de olie 2x per dag op de gewenste plekken met ronddraaiende bewegingen in te masseren voor het beste resultaat.

De Skin Oil ligt vanaf komende maandag (31 januari) in de schappen bij Etos voor €6,99 (75ml).

Ik ben heel erg nieuwsgierig naar een olie als deze en ben benieuwd wie er met een soortgelijke huidolie ervaring heeft?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 8 december 2015 at 11:22

  Ook ik heb een allergische reactie. Maar dit heb ik ook van de bio-oil en elke andere olie. Nu smeer ik maar gewoon met bodylotion. De vorige keer ging het goed tot de laatste week van de zwangerschap, toen sprongen alsnog de strepen op mijn buik.

 • Avatar van Carlijn
  Reply Carlijn 19 september 2015 at 17:06

  Ik gebruik het sinds een week (38 weken zwanger) nadat de etos buikbalsem tijdelijk niet leverbaar was. Ik heb nu allemaal kleine rode bultjes/puntjes op mijn buik en de nodige jeuk…
  Stap maar over op iets anders…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 september 2015 at 10:10

   Ai dat is jammer.. Zeker even links laten liggen en hopen dat de bultjes en puntjes snel verdwijnen. Succes!

 • Avatar van Ilona s.
  Reply Ilona s. 13 maart 2013 at 00:05

  Ik gebruik nu sinds een week de skin oil van Etos. Het is misschien wat kort dag voor een mening maar ik wil toch wel even kwijt dat mijn huis wel minder droog is, het voelt lekker op je huid en m’n huid is soepeler. Wat betreft mijn littekens zie ik nog geen verschil, ik heb ook acne littekens en ik hoop dat daar nog verandering in komt.

 • Avatar van cintya
  Reply cintya 22 november 2011 at 22:12

  Ik heb vorige 2 jaar een litekken in mijn bovenbeen ik schaam me er ook erg voor nou is het al wat minder maar is die nog bruin en wil ik hem wat verminderen heb deze olie gekocht en hopen dat het er wat minder op afwachten dan !

 • Avatar van elles
  Reply elles 13 juli 2011 at 00:08

  ik heb een allergische reactie op deze olie gekregen. ik heb hiervoor bio-oil gebruikt in mijn zwangerschap en zag nu weer straie komen. ik dacht dat is fijn een goedkoper middel van etos eigen merk. maar blijkbaar zit er iets in waar ik niet tegen kan want ik zit op de gesmeerde plekken onder de bultjes en uitslag met de nodige jeuk!

  helaas…

 • Avatar van Tineke
  Reply Tineke 4 mei 2011 at 19:55

  Ik gebruik deze skin oil nu twee weken en hij bevalt me echt super! Ik ben 34 weken zwanger en had heel erg last van een jeukende huid (vanwege het uitrekken) Na het gebruik van de olie nergens meer last van!
  Hij is ook niet zo vettig als andere huidolie. Een superproduct vind ik!

 • Avatar van Marion
  Reply Marion 28 maart 2011 at 09:04

  zoals het nu lijkt heb ik een allergische reactie op dit middel, ik gebruik het na een borstverkleindende operatie; niet alleen op de littekens, omdat de huid rondom ook erg droog was. nu jeuk en kleine rode bultjes!!

  • Avatar van elles
   Reply elles 13 juli 2011 at 00:09

   ik heb hetzelfde. ik heb na drie dagen smeren een rode, met bultjes, jeukende huid. raar wat bio-oil van het duurdere merk kan ik wel tegen. en vele andere producten ook van etos

   helaas….

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 januari 2011 at 13:37

  Ik heb er nog geen ervaring mee. Maar het ziet er best goed uit.
  Liefs, xxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 januari 2011 at 14:42

  Ik ben benieuwd. Ik gebruik zelf af en toe Amandelolie, maar dat is niet echt om littekentjes weg te werken etc, gewoon wat extra voeding voor de wangetjes en ogen.

 • Avatar van xxxxBrenda
  Reply xxxxBrenda 27 januari 2011 at 14:14

  Lijkt me een regelrechte kopie van de bio-oil. Is niks mis mee, want die ontwikkeling zie je eigenlijk altijd wel. Bio-oil is trouwens heel fijn, dus dit zal ook best heel prettig zijn. Sowieso is het Etos-huismerk prima.

 • Avatar van Sim24
  Reply Sim24 27 januari 2011 at 10:55

  Ik heb ook littekentjes in mn gezicht…dus wil deze zeker wel uitproberen. Ben benieuwd naar je resultaten…

 • Avatar van Nynke
  Reply Nynke 27 januari 2011 at 07:14

  Ben benieuwd, ga je deze reviwen?
  Misschien is het ook wel iets voor mij al het werkt!

 • Avatar van Elien
  Reply Elien 27 januari 2011 at 06:35

  Dat is net hetzelfde als Bio-Oil toch? Aan de ingrediënten te zien lijken ze heel sterk op elkaar!

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 27 januari 2011 at 08:19

  Ah jammer, in België is er geen Etos… Maar als ik nog eens in Nederland geraak, ga ik er voor kijken denk ik :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.