Media

Gewonnen bij WickedSkakid!

28 januari 2011

Niet alleen organiseer ik ongeveer elke week een winactie op Curvacious, ook doe ik graag aan leuke winacties mee. Zo kwam ik een paar weken geleden een wel hele leuke winactie tegen op WickedSkakid, de blog van Priscilla. Je kon hier een My Favorite Notes boekje winnen in de versie waar jouw voorkeur naar uitging. Blij verrast was ik met de e-mail dat ik deze prijs gewonnen had! Kijk mee voor meer informatie over deze prijs en de website van Priscilla.

Het notitieboekje is echt heel erg handig. Niet alleen heb je voldoende ruimte voor eigen notities en invullingen, het is vooral een heel erg leuk invulboekje. Zo kan je er van alles in kwijt over goede voornemens, wat je nog wilt doen in je leven, wat je geleend/uitgeleend hebt aan iemand, je favoriete quotes, welke restaurants je moet onthouden, je favoriete recepten, reizen die je nog wilt maken, films die je nog wilt zien, je favoriete kledingwinkels, je wishlists, cursussen die je nog wilt volgen… En nog veel meer. Erg leuk dus. Helemaal leuk om hem in te vullen en na een periode terug te kijken wat je af kan vinken. Voor meer informatie over deze en meer leuke notitieboekjes: www.belmondo.nl.

Ik heb dit handige en leuke boekje gewonnen bij www.wickedskakid.nl, de website van Priscilla waar ze regelmatig schrijft over fashion, beauty, lifestyle en haar persoonlijke leven. Een erg leuke blog die zeker de moeite waard is om eens te bekijken (en tussen je favorieten te zetten natuurlijk)!

Hou jij ook zo van winacties? Wat is het laatste wat jij gewonnen hebt?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 januari 2011 at 13:00

  Gefeliciteerd meid.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 28 januari 2011 at 08:43

  Wat leuk, ik ken Priscilla min of meer (vroeger toch), wist helemaal niet dat ze een blog had! Ik vond haar site vroeger altijd zo leuk, dus ben heel blij dat ik haar posts nu weer kan lezen :)

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 28 januari 2011 at 16:09

  Gefeliciteerd dat je dat hebt gewonnen! Ziet er als een erg leuk boekje uit :D Lijkt mij wel wat zoiets :-) Veel plezier ermee! :D

 • Avatar van o1Inez
  Reply o1Inez 28 januari 2011 at 14:23

  Wat een leuke prijs!
  Ik heb zelf rond kerst een winactie gewonnen, allerlei make-upjes en verzorgingsproducten!

 • Avatar van britt25
  Reply britt25 28 januari 2011 at 04:11

  Wowie wat een schattig boekje! lucky you! Ik doe ook heel hard mn best iedere keer met de winacties hahaha

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 28 januari 2011 at 02:53

  Argh, zo’n boekje wou ik ook! ;p
  Haha, grapje! Ik vind het superleuk dat jij m gewonnnen hebt.
  & het lijtk me zo handig zo’n boekje, toch maar zelf 1 aanschaffen..

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 28 januari 2011 at 06:21

  Sorry voor de typo's…

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 28 januari 2011 at 06:20

  Gefeliciteerd :-) Wat zijn die boekjes toch leuk, ik heb echt een zwak voor papier en pennen, geen idee waar dat door komt, maar ik word er altijd onhoudbaar hebberig van. Om vervolgens vooral gebruikte enveloppen en losgescheurde stukjes papier te gebruiken voor lijstjes en doodels, LOL

  Winacties zijn heeeel leuk :-) Iets winnen is gewoon echt een feestje! Juist omdat het vaak ook net de meer luxe dingen zijn waar ik normaal geen geld voor heb & dan krijg je opeens zomaar een kadootje. Ja, dat is gewoon echt een heel leuk gevoel! En het is ook heel erg leuk om het zelf kado te geven aan een lief persoon, daar word ik soms zelfs nog blijer van. Ik bend ol op kadootjes, krijgen en ontvangen, en wie is dat nu nite?

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 28 januari 2011 at 01:57

  Wat een leuk boekje zeg! Super tof..
  Ik heb laatst een hoop winacties gewonnen, van een tas tot aan make-up!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.