Beauty

Herôme nieuwtjes!

28 januari 2011

Niet alleen komt Herôme met de compleet nieuwe W.I.C. collectie ‘Maroc’, ook komt er een bijzondere topcoat: ‘Graffiti Coat’. In dit artikel kan je over deze producten meer informatie vinden met natuurlijk ook alle bijbehorende foto’s.

Marokko is het land van kleur, warme woestijnen, uitgestrekte stranden, Arabische cultuur en Oosterse schoonheid. W.I.C. laat zich deze zomer inspireren door dit land en heeft haar zes nieuwe zomerkleuren vernoemd naar kleurrijke Marokkaanse steden. Een hommage aan Marokko, get inspired!

De kleuren die verkrijgbaar zijn in deze collectie zijn Fes (grijs), Tanger (zomers roze), Rabat (knallend paars), Zagora (warm, zoet oranje), Marrakech (levendig rood) en Essaouira (frisgroen).

De Graffiti Coat is een speciaal ontwikkelde topcoat voor over nailart. Deze zorgt voor een beschermlaag op de nagels, het uitharden van de nail art en een mooie glans. Waar de meeste topcoats de nail art uitsmeren, zorgt deze ervoor dat de creatie blijft zitten waar deze hoort.

De W.I.C. nagellakken zijn zuurstofdoorlatend en verrijkt met silica en vitamine E. Hierdoor worden de nagels optimaal verzorgd en krijgen ze een briljante glans. De lakjes zijn gemakkelijk aan te brengen door de brede, platte kwast en drogen snel. De W.I.C. Maroc collectie en Graffiti Coat zijn vanaf eind maart verkrijgbaar bij diverse parfumeriën, drogisterijen en via www.herome.nl voor €7,50 per stuk.

Ik vind eigenlijk elke kleur uit de Maroc collectie mooi, maar als ik echt moest kiezen dan ging ik voor Essaouira!

Welke kleur/topcoat spreekt jou het meest aan uit deze collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 31 januari 2011 at 05:39

  Wat leuk allemaal zeg, ik ben vooral benieuwd naar die topcoat, klinkt erg goed!

  P.S. De codes onder de reacties worden steeds vager, hihi dus kom maar snel met je nieuwe website meid! ;)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 januari 2011 at 13:17

  Dat laatste lakje is onwijs leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 28 januari 2011 at 06:54

  Zagora!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.