Huis & interieur

H&M Home voorjaar 2011

13 januari 2011

Niet alleen de kledingwinkels zijn alweer druk bezig met de nieuwe lente- en zomercollecties, maar ook de interieurzaken zijn er druk mee bezig. Dè trends volgens H&M Home voor dit voorjaar? Een casual stijl met het gevoel van buiten in huis. Een belangrijk dessin voor het interieur worden de marinestrepen aangevuld met wit kant, haakwerk en Broderie Anglaise. Grafische dessins kondigen de warmere seizoenen aan: van de zachte warmte van Scandinavische prints tot de zindere hitte van felgekleurde paisleyprints.

De kleuren voor dit voorjaar zijn volgens H&M Home op de natuur geïnspireerde kleuren zoals helderblauw en groen, in combinatie met de marinestrepen in navy en natuurlijke tinten zoals die van ongebleekt linnen. Wit en offwhite worden gecombineerd met roze accentkleuren.

De materialen zijn dit voorjaar voornamelijk van katoen, linnen, kant, haakwerk en fluweel.

De H&M Home voorjaarscollectie is een toegankelijk, inspirerend en aantrekkelijk geprijsd assortiment met trendy interieurtextiel. Voor meer informatie en prijzen neem je een kijkje in de H&M online shop: http://shop.hm.com/nl/homeprespring.

Voor mij als absolute topper van deze voorjaarscollectie is de bovenste sfeerafbeelding, hoe romantisch! Wat vind jij mooi in een interieur?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van joiedevivre2011
    Reply joiedevivre2011 17 januari 2011 at 07:29

    Oh god dat kan nog wat worden als m'n vriend en ik een huis gaan kopen!
    Al die navy spullen trekken me wel!
    Ik vind ook alles leuk van Rivièra Maison! (maar alles daarvan doet pijn aan je portemonnee!) :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.