Beauty Huis & interieur

In de Watten

27 januari 2011

Alweer een tijdje geleden heb ik mijzelf enkele producten van de webwinkel van Caroline cadeau gedaan. Bij In de Watten kan je namelijk terecht voor heerlijke, handgemaakte verzorgingsproducten. Ik ging voor de Scrubby & Bubbly en Solid Perfume in Pink Sugar en een boel Soy Wax Melts. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en een review van deze producten.

Scrubby & Bubbly Pink Sugar (230gr €8,95)
Dit is een scrub voor het lichaam en een romige douchegel in één, heel erg handig! Het is een stevig gekopte badboter met scrubdeeltjes van olijfpitten, abrikozenpitten en amandel gecombineerd met kersenpitolie en vitamine E. Ik ben helemaal gek op dit product en op de heerlijke geur. Niet alleen is het zuinig en makkelijk in gebruik, ook heb ik na het afdrogen een zacht èn gevoed velletje. I love it!

Soild Perfume Pink Sugar (30gr €6,95)
Een parfum in vaste vorm met de heerlijke geur Pink Sugar, ik ben verliefd! De geur is een combinatie van caramel, suikerspin en vanille en ja, dat is heerlijk zoet! Maar door de warme geuren die daardoorheen komen maakt het niet dat je je de hele dag als een suikerbommetje voelt. De parfum zit in een stevig blikje met een draaideksel, is zuinig in gebruik en de geur blijft lekker lang ruiken op de huid. Ik heb een zwak voor solid parfum omdat deze zo makkelijk mee te nemen zijn. :)

Verder bestelde ik ook een aantal Soy Wax Melts voor in mijn aroma/oliebrander. Deze zijn bij In de Watten in veel verschillende geuren verkrijgbaar en kosten slechts €0,85 per stuk. Ze branden per stuk ongeveer een uur of 10. Ik hou echt van deze dingen! Zodra ik deze aanzet en de woonkamer zich vult met één van de heerlijke geuren kom ik pas echt tot rust. En met zoveel verschillende geuren is er voor elk seizoen of elke stemming wel een geur die bij je past.

Ik vind de webwinkel van Caroline zeker een aanrader. Op dit moment is er weer een nieuwe bestelling naar mij onderweg met daarin de nieuwe solid shampoo in de geur Pink Sugar, olijfolie zeep in de geur Enchanted en nog een paar Soy Wax Melts. Natuurlijk gaan jullie hier vanzelf een artikel over zien.

Bij www.indewatten.com/shop kan je eenvoudig betalen via bankoverschrijving en krijg je je bestelling mooi, stevig verpakt z.s.m. thuisgestuurd.

Ken jij de webwinkel In de Watten? Wat vind jij echte aanraders, of waar ben jij nieuwsgierig naar?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien ♥ OhF
  Reply Evelien ♥ OhF 31 januari 2011 at 13:26

  Wat een heerlijke producten heb je besteld meis! Veel plezier ermee =)

 • Avatar van amine emrem
  Reply amine emrem 28 januari 2011 at 16:37

  ik heb ook bij haar besteld meer info later deze week. Ik ga er dit weekend een me dagje mee houden

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 januari 2011 at 13:27

  HMMMM

 • Avatar van CarolineIDW
  Reply CarolineIDW 27 januari 2011 at 23:54

  Desirée, wat een leuk artikel! Ik ben reuze blij dat het allemaal bevalt. En hopelijk ben je net zo tevreden over je nieuwe bestelling.
  Enjoy the goodies :D

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 27 januari 2011 at 14:45

  Die Scrubby & Bubbly klinkt echt heerlijk!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 27 januari 2011 at 04:40

  Lijken me heerlijke dingen!!

 • Avatar van MadelonB
  Reply MadelonB 27 januari 2011 at 11:37

  Ik ben GEK op de producten van Caroline, heb net een dikke bestelling gedaan :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 27 januari 2011 at 04:05

  ik heb eigenlijk alleen nog maar van de site gehoord maar er nog niet op gekeken, ga ik meteen maar eens doen :D

 • Avatar van worldlytreasury
  Reply worldlytreasury 27 januari 2011 at 03:44

  Toevallig twitterde ik Caroline gister dat ik heel benieuwd ben naar haar producten. Zie het steeds vaker voorbij komen. Ik ga mezelf zeker binnenkort trakteren op iets uit haar webshop :)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 27 januari 2011 at 02:14

  Leuk allemaal zeg! Ik kende de winkel nog niet zo goed totdat ik vorige week een enorm leuk pakketje won dus nu weet ik wel meer over ze ja!

 • Avatar van Lee;
  Reply Lee; 27 januari 2011 at 01:06

  Ik kende de webshop eigenlijk al een geruime tijd, maar om heel eerlijk te zijn heb ik er nog nooit iets besteld. Alle producten lijken me heerlijk, maar vooral de solid perfume in Pink Sugar! :D

 • Avatar van FabulousHeidi
  Reply FabulousHeidi 27 januari 2011 at 01:03

  Wat leuk en lekker allemaal :) ik heb de zeep ook besteld hihi, ben benieuwd!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.