Fashion

La Moon: Sale open huis

19 januari 2011

Webwinkel La Moon heeft aankomende 29 januari open huis zodat iedereen de prachtige sieraden met eigen ogen kan komen bekijken èn met flinke korting kan aanschaffen. Van 11.00 uur tot 21.00 uur ben je hiervoor van harte welkom en de kortingen lopen op tot wel 75%!

La Moon staat bekend om de handgemaakte sieraden met Swarovski die met liefde en oog voor detail worden gemaakt. Elke klant die bij op 29 januari naar het open huis komt en voor minimaal €40,00 afrekent krijgt een hanger van natuursteen of Swarovski cadeau. Tevens zal er tussen alle aanwezigen aan het eind van de dag een winnaar worden uitgekozen die een gratis sieraad thuisgestuurd krijgt. Let wel: op = op dus wees er die dag vroeg bij! Meer informatie: www.lamoon.nl.

Binnenkort zal ik mijn aankoopjes van La Moon laten zien en meer over deze webwinkel vertellen, dus hou Curvacious in de gaten.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kellyblossom
  Reply Kellyblossom 19 januari 2011 at 17:01

  Oeh wat Super!!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 19 januari 2011 at 12:48

  Het ziet er wel duur uit, maar er zitten zeker leuke dingen tussen. Bedankt voor de tip.
  Liefs, xxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.