Beauty

L’Oréal Lash Architect 4D

21 januari 2011

Volgens mij ben ik één van die vrouwen die altijd op zoek is naar ‘haar perfecte mascara’. De één klontert teveel, de ander haalt je wimpers naar beneden en vaak maken de mascara’s hun beloftes niet waar. Als er een nieuwe mascara op de markt komt dan wil ik deze dan ook zo snel mogelijk proberen. L’Oréal komt vanaf februari met een nieuwe mascara op de markt: de Lash Architect 4D. Kijk mee naar meer informatie over deze mascara.

Waar de eerdere Lash Architect mascara al zorgde voor “verlenging van de wimperhaartjes, een volimuneus effect en een schitterende krul”, gaat deze nieuwste versie nog een stapje verder voor “een betere hechting, meer intense kleur, langhoudend kruleffect en een perfecte separatie”. Klinkt goed!

Aan deze mascara zijn 4D vezels toegevoegd van wel 4mm lang welke ervoor zorgen dat de wimpers op alle fronten van volume worden voorzien. Het 4D principe heeft effect op zowel de dikte, de lengte, de textuur als de vorm van de wimpers. Deze vezels zijn soepel van textuur, niet voelbaar, en zorgen ervoor dat de wimpers niet hard worden. In combinatie met de nieuw vormgegeven, licht gebogen, mascaraborstel ontstaat een XXL volumeboost voor de meest intense, sprekende blik.

1D Volume, 2D Lengte, 3D Separatie en 4D Krul. Dit klinkt werkelijk als de perfecte mascara en ik ben dan ook heel erg nieuwsgierig geworden! Zodra hij verkrijgbaar is ga ik deze zeker aanschaffen. Vanaf februari ligt de L’Oréal Lash Architect 4D mascara in de winkels voor €15,99.

Wat is jouw ultieme mascara op dit moment?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nadia87
  Reply Nadia87 25 januari 2011 at 04:49

  Ik heb deze mascara al gezien op de Bazaar in Vleuten voor 7 euro. En ja, het zijn allemaal de echte, maar goedkoop ingekocht uit het buitenland. :) Ik heb de Volume Million Lashes mascara gekocht, nu ik dit lees wil ik deze ook wel uitproberen.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 22 januari 2011 at 11:40

  Dat plaatje is vet mooi. Ik vind het een apart borsteltje hebben, maar dat kan juist zo fijn zijn.
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 21 januari 2011 at 07:37

  apart borsteltje!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 21 januari 2011 at 06:56

  Op plaatjes ziet het er altijd zo mooi uit ;p

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.