Beauty

Lush: It’s raining men

19 januari 2011

Alweer een tijdje geleden liet ik jullie de Lush valentijnscollectie voor dit jaar zien. Nu is het tijd om mijn favoriete product van deze collectie uitgebreid aan jullie te laten zien: It’s raining men showergel.

Ingrediënten: honey, rosehip, lotus and tigerlily infusion, sodium laureth sulfate, sodium cocoamphoacetate, water, perfume, propylene glycol, sweet wild orange oil, bergamit oil, titanium dioxide, limonene*, Linalool*, benzyl benzoate en methylparaben. * Komen van nature voor in essentiële oliën.

Voor iedereen die de Honey I Washed The Kids zeep kent en liefheeft (het is dè meest verkochte zeep/geur van Lush) is deze douchegel een aanrader, het heeft namelijk diezelfde heerlijke geur. Deze showergel kan je zelfs als shampoo gebruiken om je van top tot teen in deze geur te kunnen hullen.

De showergel ruikt in de verpakking inderdaad hetzelfde als de HIWTK soap, maar eenmaal onder de douche ruikt deze een stuk sterker dan de zeep. Niks mis mee, als je van de geur houd. En dat doe ik gelukkig, o wat een heerlijke geur!!! Voor mijn haar heb ik hem nog niet gebruikt, maar als douchegel zal hij er snel doorheengaan. (Niet omdat hij niet zuinig in gebruik is, maar vanwege de goddelijke geur.) Ik heb dan ook direct nog een flacon besteld voordat hij misschien uitverkocht zal zijn. Ik heb een drogere/gevoeligere huid en ik ben blij dat de showergel mijn huid niet uitdroogt of een jeukend effect veroorzaakt, niks van dat alles. Maar wel een warme zoete honinggeur die lekker lang blijft hangen. Mmmm! En nog een fijn voordeeltje van deze douchegel: hij werkt verstevigend op de huid.

De It’s raining men shower gel is nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij de Lush winkels en via de Lush webwinkel: www.lush.nl. NL prijzen: 100g €7,95, 250g €14,50 en 500g €24,95. Ik hoop dat Lush dit product in het vaste assortiment gaat opnemen *keeps fingers crossed*.

Wat is jouw favoriete product van Lush?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 19 januari 2011 at 07:23

  @ Style Influencia: Dankjewel voor je link, leuk! Ik heb een reactie achtergelaten op je contactpagina. :)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 19 januari 2011 at 05:57

  De zeep klinkt heel goed.
  heerlijk

 • Avatar van Style-Influencia
  Reply Style-Influencia 19 januari 2011 at 05:20

  Ik heb je gelinkt

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 19 januari 2011 at 05:06

  de zeep klinkt goed :D

 • Avatar van frannn
  Reply frannn 19 januari 2011 at 04:49

  Bij lush kun je ook online bestellen hé! :D

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 19 januari 2011 at 04:41

  Aah, ik ben echt gék op Honey I washed the kids, dus ik wil die douchegel zoooooo graag! Moet alleen in de Lush geraken….

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 19 januari 2011 at 03:01

  Ik heb altijd zo'n zin om Lush producten te kopen als ik er foto's van zie. Jammer genoeg zit er geen filiaal bij mij in de buurt! Leuk artikel!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 19 januari 2011 at 02:42

  @ Flopzak: Ik heb zelf ook een drogere huid en deze douchegel geeft geen trekkerig gevoel na het douchen. Mocht je extra voeding voor je huid nodig hebben dan kan je altijd nog een bodybutter of massagebar van Lush erna gebruiken, deze zijn ook in de meest hemelse geuren te verkrijgen. :D

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 19 januari 2011 at 02:34

  Ik wil graag lush proberen, maar helaas laat mijn budget dat niet toe -_-
  Wat ik me wel eens afvraag, heb je na deze douche gel nog bodylotion nodig? & uberhaupt bij alle lush showerdingen?
  Want ik heb een droge huid en moet me altijd insmeren, als ik me dus ga insmeren met bodylotion dan gaat die geur weg en dat zou ik zonde vinden… Daarom vraag ik het me af. (:

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 19 januari 2011 at 02:15

  Ik wil zooo graag It's Raining Men en de BBS Magic Mushroom!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.