Beauty

Mádara Eco Cosmetics

17 januari 2011

Een in Nederland nieuw merk met verzorgingsproducten vol bloesems en kruiden uit Letland: Mádara Ecocosmetics. Ik ben hier echt heel erg nieuwsgierig naar en wil jullie alvast een kleine kennismaking geven met dit merk.

“Mádara komt uit Letland, een klein landje in het Baltisch gebied in Noord-Europa, waar nog veel ongerepte natuur te vinden is. De noordelijke zomers zijn kort en hevig, waardoor planten ertoe gedwongen worden om al hun kracht te concentreren in de korte bloeiperiode. Het gevolg is dat de bloesems en kruiden die in deze klimaatgordel groeien op het ogenblik van de pluk zeer rijk zijn aan actieve bestanddelen. Mádara cosmeticaproducten zijn daardoor extra krachtig en doeltreffend.”

De producten van Mádara gaan voor een reinigingsplan in drie stappen voor elk huidtype, er zijn reinigers, toners, dagcrèmes en nachtcrèmes. Daarnaast zijn er oogcrèmes en lipproducten, verschillende verzorgingsproducten voor het lichaam zoals douchegel, bodylotion, deodorant en handcrème, verschillende shampoos en conditioners èn een drie stappenplan om cellulite en striae te bestrijden. Laten we vooral niet de getinte dacrèmes, glanzende lotion en lipglossjes vergeten. Er is zelfs een complete verzorgingslijn voor de baby in het assortiment opgenomen.

“Mádara is een volledig natuurlijke lijn cosmeticaproducten. De producten bevatten uitsluitend biologisch gecertificeerde ingrediënten, zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied. Alle Mádara producten zijn gecertificeerd volgens de internationale EcoCert norm.”

De prijzen van dit nieuwe merk zijn goed te doen. Zo liggen de prijzen tussen de €9,95 voor een douchegel (200ml) en de €27,95 voor een gezichtscrème (50ml). Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website: www.madaracosmetics.nl. De producten zijn op dit moment te verkrijgen bij verschillende webwinkels (o.a. www.vitaminstore.nl) en bij de Vitaminstores die verspreid door het land zitten.

Ik heb een voorliefde voor natuurlijke producten en ben dan ook heel erg nieuwsgierig naar dit merk. Hou Curvacious in de gaten, want er zal binnenkort meer over dit merk verschijnen als informatie, foto’s en reviews!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Nicole2B
  Reply Nicole2B 17 januari 2011 at 13:30

  Mooie producten, ook altijd benieuwd hoe het ruikt. Ik ben zelf allergisch voor geparfumeerde cremes, dus dit lijkt me wel wat. Ik hou Curvacious zeker in de gaten! Leuk!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 17 januari 2011 at 13:12

  Klinkt goed, ik wacht toch even nog wat reviews af.
  Liefs, xxx

 • Avatar van meisjehip
  Reply meisjehip 17 januari 2011 at 12:41

  Ik heb het al enige tijd geleden in Duitsland gekocht en de moisturizer is echt heel lekker! Ik vind het een mooi merk en lekker groen;-)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 januari 2011 at 11:32

  ben benieuwt!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 17 januari 2011 at 10:49

  Dat meisje is supermooi! Haha dat wou ik even zeggen. ;p

 • Avatar van Evelien____
  Reply Evelien____ 17 januari 2011 at 10:26

  Prachtige vormgeving van de flesjes, ik ben benieuwd!

 • Avatar van Daniëlle95
  Reply Daniëlle95 17 januari 2011 at 08:54

  Mmm, ik wacht reviews af.

 • Avatar van Kayla__
  Reply Kayla__ 17 januari 2011 at 06:08

  Leuk stukje heb je geschreven! Ik ben ook heel benieuwd!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.