Fashion

Mededeling omtrent We Want Real

25 januari 2011

Vandaag heb ik een minder leuke mededeling, maar ik wilde hier graag een apart artikel over schrijven zodat ik mijn keuze duidelijk kan uitleggen.

Ik heb besloten om uit het initiatief ‘We Want Real’ te stappen. Over dit initiatief vertelde ik al een klein beetje in dit artikel. Nadat ik mijn keuze met Hermina heb besproken leek het mij nu de tijd om dit ook kenbaar te maken naar de lezers/bezoekers en geïnteresseerden van mijn website.

Met Curvacious, de overige zelfstandige werkzaamheden en mijn privéleven loopt het op dit moment allemaal erg goed en gaan er voor de toekomst mooie dingen aankomen. Hierdoor zal ik het gewoonweg te druk gaan krijgen om intensief bezig te gaan zijn met een initiatief als ‘We Want Real’. Aangezien ik iemand ben die geen half werk af wilt leveren en ik mijzelf heb beloofd niet teveel hooi meer op mijn vork te gaan nemen, heb ik deze keuze dan ook volledig voor mijzelf gemaakt.

Dit houd in dat ik mijzelf dan ook niet meer bezig zal houden met de verdere organisatie van de Curvy Nieuwjaarsborrel.

Natuurlijk blijf ik vanuit mijzelf en voor Curvacious een enorme interesse houden in alles wat met ‘plus size’ te maken heeft en zal je mij dan ook zeker nog tegenkomen op de nieuwjaarsborrel, plus size bijeenkomsten, verkiezingen, beurzen etc.

Ik hoop op begrip voor deze situatie en wie weet… tot snel?!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 26 januari 2011 at 02:53

  Ik vind het juist onwijs knap dat je deze beslissing hebt kunnen nemen want zowel jou blog als we want real is een prachtig initiatief! Ga gewoon lekker door met bloggen want ik lees jou logjes met veel plezier!

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 25 januari 2011 at 14:32

  Alle begrip, natuurlijk juist!
  Ik vind het juist goed dat je eerlijk toegeeft dat je het liever niet doet dan dat je het maar half doet!
  En verder you already know, maar ik vind het fantastisch hoe je bezig bent! :D
  Xxx

 • Avatar van Wondervol
  Reply Wondervol 25 januari 2011 at 12:23

  Wat goed dat je daar n artikel over schrijft! Gelukkig blijf je n inspiratie met je blogs en tweets!
  Wellicht zien we elkaar zondag bij de greatestfair in Amsterdam! Groet! Hermina

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.