Beauty Fashion

Meet Lisette!

31 januari 2011

Dat Curvacious een website is waar èlke vrouw zich thuis voelt wordt weer eens bewezen door de aanmelding van Lisette om in de spotlight gezet te worden. Lisette is in het dagelijks leven werkzaam als assistent personeelszaken en geniet volop van het leven. Doordat ze van nieuwe uitdagingen houdt en in was voor een verandering in haar leven gaf ze zich op voor de Miss Plussize Fashion verkiezing. Kijk mee voor meer informatie over Lisette, foto’s èn haar tips voor de curvy ladies onder ons.

Na de spannende castingdag kreeg Lisette te horen dat ze door is naar de finale! Hierdoor heeft ze de laatste tijd veel veranderingen meegemaakt en ze geniet ervan met volle teugen.

Kleding
Qua kleding gaat Lisette de laatste tijd vaak winkelen in Krefeld (Duitsland), waar je bij de winkel Pelo Moden t/m maat 60 terecht kan. Lisette: “belangrijk vind ik dat de kleding goed moet zitten en koop vaak een maatje groter, ik voel me dan stukken slanker.” Op bovenstaande foto draagt ze een broek van Dreamstar, shirt van MAT Fashion en een jasje van Promiss. Een stoere, maar toch vrouwelijke look.

Make-up
Teint Radiance van Yves Saint Laurent (foundation), Guerlain Meteorites (highlighter), Clinique blush, Maybelline Volume Express (mascara), maybelline lipstick en oogschaduw en haar nagels heeft ze gehuld in een prachtige champagne parelmoer nagellak van OPI. Verzorgde handen vindt Lisette namelijk erg belangrijk.

Dankjewel Lisette, voor het delen van jouw foto’s en tips. Ik wens je heel erg veel succes toe op de finale dag van de verkiezing!

Copyright 1e foto: www.studioxposure.nl.

Wil jij ook in de spotlight staan op Curvacious? Neem dan gerust contact op.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van JacquelineJ
    Reply JacquelineJ 1 februari 2011 at 15:47

    Super mooi artikel. Zus je ziet er fantastisch uit. Ik ben heel trots.Love you.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 1 februari 2011 at 02:24

    Leuk artikel, leuk dat Lisette meedoet aan de verkiezing, duimen voor je meid!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.