Beauty

Mijn Z-Palette!

31 januari 2011

Toen ik een paar dagen geleden via Twitter (@CurvaciousNL) een twitpic liet zien van mijn Z-Palette gevuld met Make up Studio oogschaduws, kreeg ik gelijk veel vragen naar welke kleurtjes, reviews, swatches, informatie en meer foto’s. Daarom vandaag een uitgebreid artikel over mijn gevuld palette.

Het lege magnetische palette komt van www.promakeupstore.com, is het grote formaat en kost normaal €19,00. Hier passen natuurlijk verschillende producten in, zoals losse oogschaduws, blushes, foundation-/concealerpans etc. Het palette is stevig en sluit met stevig deksel waar een doorzichtig plexiglazen venster inzit, handig!

Ik heb ervoor gekozen om hem compleet te vullen met oogschaduws. Omdat ik al enkele oogschaduws van Make up Studio via www.hetcosmeticahuis.nl had en te spreken was over de kwaliteit, heb ik voor dit merk gekozen. Deze rechthoekige oogschaduws bevatten 2,5gr oogschaduw per stuk en kosten slechts €4,00 per stuk. Zoals je ziet passen er nog 3 oogschaduwtjes naast, aangezien ik de grijze en zwarte dubbel heb en de rechthoekige vorm beter in dit palette past. Ik denk dat ik daarvoor voor sowieso roze kleurtjes ga, aangezien deze nog echt missen.

Hieronder zie je de swatches van bovenstaand palette, van links naar rechts, van boven naar beneden:

Zonder flits, met flits: 107, 301, 100 en 101.

Zonder flits, met flits: 406, 103, 102 en 303.

Zonder flits, met flits: 104, 106, 407 en 406.

Zonder flits, met flits: 207, 206, white en 106.

Zonder flits, met flits: 202, 201, 32 en 21.

Tsja, heel erg veel woorden kan ik hier gewoonweg niet voor gebruiken. Het is een stevig palette vol kleuren met een geweldige pigmentatie. Zo kan iedereen zijn/haar persoonlijke palette maken met geliefde kleurtjes. Ik ben fan!

De kleurtjes die ik over het algemeen gebruik zijn neutrale kleuren en mocht ik voor kleur kiezen dan zijn het over het algemeen koelere kleuren, ook al heb ik met opzet wat meer variatie gekozen zodat ik lekker kan experimenteren. ;)

Welke kleuren gebruik jij over het algemeen met oogschaduw?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 31 januari 2011 at 07:52

  Wauw, ik vind echt dat je er super mooie kleuren in hebt zitten! Ik hou voornamelijk van naturel kleuren en als ik voor fel ga dan is dit vaak groen, roze en paars!

 • Avatar van Nail-gloss
  Reply Nail-gloss 31 januari 2011 at 07:45

  wow hele mooie kleurtjes!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 31 januari 2011 at 05:02

  Wat een mooi pallette zeg! Ziet er super uit en ook zoveel kleuren.. Welke kleuren oogschaduw ik gebruik is het een beetje afhankelijk van wat ik aan heb en in welke mood ik ben, vooral veel donkere kleuren..

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 31 januari 2011 at 04:07

  als ik me al opmaak (want de laatste tijd gewoon geen zin in) pak ik vrijwel altijd bruintinten

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 31 januari 2011 at 03:19

  Ik zit ook al een tijdje te azen op dit palette, maar ik heb eigenlijk te weinig losse oogschaduwpans om er een groot palette voor te kopen. Ach ja er er vinden zich tegenwoordig steeds meer losse MAC oogschadows een weg naar mijn stash dus wie weet.

  Ik gebruik tegenwoordig het palettje van de champale collectie heel veel, maar ook espresso, shroom en satin taupe gebruik ik veel. (MAC-verslaafd iemand?) ;-)

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 31 januari 2011 at 10:56

  Wauw, onwijs mooi. Echt heel leuk.
  Liefs, xxx

 • Avatar van celestem
  Reply celestem 31 januari 2011 at 01:30

  wat een mooie kleurtjes

 • Avatar van celestem
  Reply celestem 31 januari 2011 at 01:29

  Er zitten echt prachtige kleuren bij.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 31 januari 2011 at 01:25

  wow! mooie kleuren :D

 • Avatar van M.
  Reply M. 31 januari 2011 at 00:32

  Ohw ik wil ook graag een Z-Palette! Ziet er erg mooi uit! Mooie kleurtjes ook!

 • Avatar van Bonnie_
  Reply Bonnie_ 31 januari 2011 at 03:18

  Heeel mooi palette! Die 206 vind ik een prachtige kleur!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.