Beauty

Nieuwe producten van Aveda

14 januari 2011

Het mooie merk Aveda komt met enkele nieuwe producten die ik graag met jullie wil delen. Van de haarverzorgingslijn Smooth Infusion, de nieuwe oogschaduwtrio’s Petal Essence, een eyeshadow transformer, Uruku color gloss en de nieuwste gezichtslijn All-Sensitive. Vandaag lees je er op Curvacious alles over.

Op de bovenste foto zie je de Aveda Smooth Infusion haarverzorgingslijn.Smooth Infusion egaliseert, verzacht en hydrateert je haar zodat het nog makkelijker te stylen is. Het werkt effectief tegen pluizig haar en beschermt het haar tegen de hitte van een fohn en stijltang.

Smooth Infusion Shampoo 250ml €19,50
Een milde elke-dag-shampoo op basis van Babassunoten die het haar egaliseert, verzacht en hydrateert zodat het makkelijker te stylen is. Vermindert pluizig haar en voorkomt weerbarstige plukjes terwijl Tamanu olie de vochtbalans herstelt.

Smooth Infusion Conditioner 250ml €23,50
Een elke-dag-conditioner die zorgt voor een ideale basis voor glad en steil haar. Een exclusieve plantaardige mix geeft het haar een nieuw egaal oppervlak en het tarweproteïnecomplex geeft extra bescherming tegen beschadiging door styling.

Smooth Infusion Style-Prep Smoother 100ml €27,50
Dit pré-styling serum vergemakkelijkt het stylen en heeft een langhoudend resultaat. De innovatieve hybride wordt niet uitgewassen en geeft het haar een glad oppervlak en voorkomt dat het haar gaat kroezen of statisch wordt. Het zorgt ervoor dat je je haar sneller kan stylen en beschermt je haar tegen warmte en vochtigheid tot wel 12 uur lang!

Smooth Infusion Glossing Straightener 125ml €24,50
Dit product maakt het haar steil en glad met de exclusieve plantenmengelin van Aveda, die het haar een mooie glans geeft en de hoofdhuid beschermt tegen de hitte van fohn en stijltang. Zelfs de sterktste krullen en slagen zouden steil moeten worden met dit product.

De nieuwe Petal Essence eye color trio (€24,50) bevat drie kleuren oogschaduw welke perfect op elkaar afgestemd zijn. Zo vind je in de verpakking een basis-, contour- en accentkleur. De oogschaduw bevat geen parabenen, mineralie oliën en talk en is verrijkt met jojoba olie, vitamine E en was van jasmijn-, orchidee- en geraniumblaadjes. Op deze manier wordt de gevoelige huid rondom de ogen verzorgt en is de oogschaduw zijdezacht zonder te korrelen.

Dit oogschaduwtrio is verkrijgbaar in 6 warme en 3 koele kleurencombinaties, samengesteld door professionals.

Met de Color Options Eye Shadow Transformer 15ml €24,90 verander je pastelkleurige oogschaduw in een handomdraai in intense kleuren. De vloeistof zorgt er namelijk voor dat een oogschaduw verandert in een intense crèmige oogschaduw of zelfs in een vloeibare eyeliner. Niet alleen worden zo de kleuren veel intenser, maar het zorgt er ook voor dat de oogmake-up extreem langhoudend is.

De Uruku Color Gloss €15,50 is ontwikkeld in samenwerking met de Yawanawa stam in Brazilië en kan gebruikt worden voor de wangen, ogen en lippen. De gloss geeft de lippen de glans van een gloss met de kleur van een lipstick, dankzij de 100% natuurlijke kleur en het annatoppigment. Dit product hydrateert, houd het vochtgehalte op peil, zorgt voor een antioxidante werking en heeft een voedend effect op de huid. De gloss ruikt naar organische groene munt en vanille en bevat geen parabenen, karmijn, talk en mineraalolie. De Uruku Color Gloss is verkrijgbaar in 6 nieuwe kleuren.

En last-but-not-least komt Aveda met een nieuwe gezichtsverzorgingslijn voor de gevoelige huid: All Sensitive. Deze lijn is parfumvrij, bevat geen parabenen en verzacht, hydrateert, verzorgt èn kalmeert de gevoelige huid met ingrediënten als kokosnoot, cafeïne, haverextracten en organische aloë.

All Sensitive Cleanser €28,00
Deze cleanser verwijdert op een zeer milde manier make-up en onzuiverheden. De organische jojoba olie versterkt de lipidenbarrière van de huid en de extracten van Duitse kamille, toverhazelaar en zeepkruid verzorgen de huid, De cleanser bevat antioxidanten en vitamines C en E.

All Sensitive Moisturizer €43,00
Deze dagcrème verzorgt en hydrateert de gevoelige huid. Rozemarijnblad, lavendel en organische kamille verbeteren de conditie van de huid en de verzachtende bestanddelen afkomstig uit kokosnoot, olijven en organische jojoba olie verzorgen en hydrateren de huid.

De producten van Aveda zijn verkrijgbaar bij verschillende spa en salons. Voor meer informatie en verkooppunten: www.aveda.nl.

Ik ben zelf vooral heel erg nieuwsgierig naar de All Sensitive verzorgingslijn omdat ik toch best een gevoelige huid heb waar ik niet zomaar alles op kan smeren. Wat spreekt jou het meeste aan van deze nieuwe producten?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 14 januari 2011 at 09:50

    Die Smooth Infusion haarverzorgingslijn klinkt ideaal!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 14 januari 2011 at 09:30

    de oogschaduws lijken me erg mooi :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.