Beauty

OPI Texas Collection #2

18 januari 2011

Alweer een tijdje geleden vertelde ik jullie over de aankomende OPI Texas Collectie. Vandaag laat ik jullie foto’s en een review zien van 2 lakjes uit deze collectie: Don’t mess with OPI & Do you think I’m tex-y?

De gehele OPI Texas Collectie bestaat uit 12 kleurtjes waarbij er voor iedereen wel wat naar zijn/haar smaak tussen zit. Vooral veel leuke lente/zomerkleurtjes, waarvan ik heel nieuwsgierig was naar Don’t mess with OPI & Do you think I’m tex-y? Ik kreeg deze kleurtjes toegestuurd als voorproefje. Kijk verder voor de kleurtjes:

De flesjes van OPI bevatten 15ml nagellak en hebben het fijne ProWide kwastje voor egaal en streeploos lakken. Het is een fijn breed kwastje waarmee je bij sommige nagels in één keer klaar bent met een laagje kleur. Alle nagellakjes van OPI bevatten geen DBP, tolueen of formaldehyde en ze kosten €13,95 per stuk.

Don’t mess with OPI is een mooi middengroen in een fijne creamy textuur. Met 2 laagjes dekt deze nagellak probleemloos. Ik was eerder nooit zo van de groene nagellakjes, maar na deze ben ik om. Het enige nadeel aan deze kleur is dat ik ondanks een goede basecoat tòch last had van gestainde nagels…

Do you think I’m tex-y? is een dieproze kleur in een nieuwe finish van OPI genaamd Sorbet / Frozen Lemonade. Het is een semi transparante finish welke officieel pas in 2012 wordt geïntroduceerd, maar in deze collectie krijg je al een voorproefje. Door de semitransparante kleur krijg je een waterijs achtig effect, zoals bij een slush puppie. Op bovenstaande foto draag ik 2 laagjes zonder basecoat, zodat je goed het effect kan zien. Ik denk hierbij vooral aan een jelly finish en het is zeker even wennen, maar het heeft ook wel wat. De kleur is in ieder geval prachtig, krijg er zin van in de zomer! ^-^

De volgende kleuren uit de OPI Texas Collectie hebben deze Sorbet / Frozen Lemonade finish: Don’t you think I’m tex-y?, Houston we have a purple, Too hot pink to hold’em, Y’all come back ya hear?, Big hair… big nails & Guy meets gal-veston.

De gehele OPI Texas Collection zal verkrijgbaar zijn vanaf medio februari bij een selectie van gerenommeerde beautycentra, drogisten en parfumeriezaken. Verder zijn ze verkrijgbaar bij de betere nagel- en schoonheidssalons. Meer informatie en verkoopadressen: www.opi.nl.

Wat vind jij van deze collectie en de Sorbet / Frozen Lemonade finish?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Evelien___
  Reply Evelien___ 18 januari 2011 at 12:09

  Wel wennen, dat effect idd! Maar ik vind het wel leuk eigenlijk.

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 18 januari 2011 at 08:16

  I love die kleurtjes!! :D

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 januari 2011 at 06:30

  mooie kleurtjes!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 18 januari 2011 at 05:44

  Ik ben helemaal verliefd opdeze collectie. Ik wil ze allemaal.
  Die kleurtjes.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 18 januari 2011 at 02:52

  Leuke kleurtjes zeg! En de namen zijn ook erg leuk.. Die finish klinkt ook erg goed!

 • Avatar van Menie
  Reply Menie 18 januari 2011 at 02:51

  Ik ga geen fan worden van die waterijs-finish! Het ziet er net uit of je nagellak niet goed dekt ofzo… Ik vind het niet zo mooi.
  De rest van de kleurtjes uit de collectie vind ik wel mooi! :-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.