Fashion

Plus Size: New Look update

11 januari 2011

Ik heb al eerder over de Plus Size lijn ‘Inspire’ van New Look geschreven maar nu ik tijdens het bezoekje aan deze webwinkel de nieuwe collectie zag, wilde ik deze direct delen met mijn curvy bezoekers. Hierboven zie je een kleine collage van welke items ik persoonlijk wel heel erg leuk vind. Vrouwelijk, zachte kleuren… Ja, hier word ik wel warm van! Natuurlijk zijn er nog veel en veel meer leuke items, dus neem eens een kijkje bij de Inspire collectie.

Ook de nieuwe collectie schoenen, tassen en accessoires valt bij mij goed in de smaak. Enkele van mijn favoriete items staan hierboven in de collage. De lente komt eraan dus dan kies ik hiervoor weer eerder voor de wat lichtere kleuren. Ik verwacht een grote shopsessie binnenkort ;)

Bij New Look kan je in de Inspire collectie terecht t/m maat 54, betaal je via creditcard of PayPal en heb je je bestelling met ongeveer een weekje binnen. In Nederland heeft New Look ook enkele winkels, deze zijn gevestigd in Amstelveen, Den Haag, Rotterdam en Tilburg. www.newlook.com.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van New Look?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van germa
  Reply germa 5 februari 2011 at 13:29

  Ik zie er leuke dingen bij staan, maar hoe weet je je engelse maat? Ik heb zelf maat 48. Welke engelse maat is dit?

 • Avatar van Christy_
  Reply Christy_ 16 januari 2011 at 11:03

  ik heb vaker bij ze besteld, maar ben ZO enorm teleurgesteld in hun customer service dat ik dat niet meer ga doen. Ik ga gewoon in de winkel kijken of ze daar ook de inspire collectie hebben.

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 januari 2011 at 11:50

  Prachtige armbanden!

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 11 januari 2011 at 10:04

  Erg leuk allemaal!!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 januari 2011 at 08:01

  leuke kleding :D

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 11 januari 2011 at 15:59

  Wat mooi allemaal!

 • Avatar van wondervol
  Reply wondervol 11 januari 2011 at 13:20

  Hoe maak je toch die mooie collages! Dat wil ik ook. Merk dat bezoekers van mijn site nieuwsgierig zijn naar de plussize voorjaarscollecties. Lijkt me leuk om ook zo'n collage te maken!
  Hoop dat je je geheim met me wilt delen! :)

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 11 januari 2011 at 02:30

  ooh leuk ik was amstelveen een beetje zat maar nu wil ik er wel weer heen
  want naar de new look wil ik wel even heen

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 11 januari 2011 at 07:18

  @ JaxxL: Ik weet niet of dit de items zijn die op dit moment ook in de winkels in Nederland hangen, maar ze zijn in ieder geval al wel via de webwinkel te bestellen. :)

 • Avatar van JaxxL
  Reply JaxxL 11 januari 2011 at 06:07

  Zijn deze items nu in de winkel? Of zijn ze van een aankomende collectie? Geweldige dingen zitten ertussen. Ik vind het jammer dat er geen NewLook dichterbij Amsterdam zit. Doe mij er maar een in Hoofddorp, naast de Primark ;)

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 januari 2011 at 01:53

  Ziet er allemaal leuk uit zeg! Vooral het eerste shirtje!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 11 januari 2011 at 01:01

  die armbanden <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.