Fashion

Plus Size: Quinn Miles favorieten

18 januari 2011

Plus size model Quinn Miles laat in bovenstaand filmpje haar favorieten voor het nieuwe seizoen zien van modeketen Evans zien. Vooral de harembroek gaat deze lente/zomer een enorme hit zijn. Daar moet ik zelf nog even aan wennen, aangezien ik het idee heb dat deze mijn heupen en bovenbenen alleen maar breder maakt… Maar misschien toch nog eens anders proberen te stylen?

Bij de plus size webwinkel Evans (www.evans.co.uk) kan je terecht t/m maat 60 en betaal je je bestelling eenvoudig via creditcard of PayPal.

Wat vind jij van de harembroek? Hoe combineer jij deze het liefst?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Célestem
    Reply Célestem 18 januari 2011 at 11:41

    Leuk filmpje zeker dar sjaaltje is erg leuk!

  • Avatar van Mliees
    Reply Mliees 18 januari 2011 at 06:57

    Ik heb 2 (spijker)harembroeken en die combineer ik gewoon met een strak shirtje, vestje, sjaaltje en korte laarsjes. Staat erg leuk.. Krijg er veel leuke opmerkingen over en ja, het maakt wat dikker, maar staat wel stoer! (: In de zomer draag ik ze met leuke slippers en een simpele top. De broek op zich is al bijzonder, dus dan hoeft er niet zoveel bijzonders bij naar mijn idee!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.