Beauty

Remington Sleek & Curl

12 januari 2011

Ik heb hem nu alweer even in huis want ik wilde hem uiteraard goed en meerdere malen uitproberen voor ik hier een review over zou geven. Het gaat over de Remington Sleek & Curl. Een stijltang en krultang ineen. Krullen met een stijltang? Jazeker! Gelukkig zit er een handige DVD bij waarop je kan zien hoe je dit makkelijk kan doen. Ik waarschuw alvast voor veel foto’s in het artikel ;)

De Remington Sleek & Curl zit in een handige en stevige doos samen met een DVD met instructies voor de verschillende mogelijkheden, gebruiksaanwijzing etc. De doos is glanzend zwart en stevig en dus mooi te gebruiken om bijvoorbeeld ook je haaraccessoires in op te bergen.

Het apparaat zelf is mooi afgewerkt en heeft in vergelijking met mijn andere stijltang langere bladen waardoor je een breder oppervlak kan behandelen en dus sneller klaar bent. Doordat de stijltang zo afgerond is met ribbels aan de onderkant kan je je haar er makkelijk omheendraaien zonder dat je erna een gekke ‘knak’ overhoud wat bij een andere stijltang nog wel eens kan gebeuren. De platen zijn voorzien van een geavanceerde keramische coating waardoor je makkelijker door je haar glijdt en deze duurzamer is dan ooit. De stijltang/krultang kan worden opgewarmd tot een professionele 230 graden en heeft een draaibaar snoer.

Als handigheidje zit er ook nog een hittebestendige opbergtas bij, fijn om het apparaat in je koffer mee te nemen voor een weekendje weg of een vakantie.

Mijn mening? Dit is een heel erg goede stijltang. Op de foto’s hierboven zie je mijn haar na een stijlbeurt met de Remington Sleek & Curl. Niet alleen is het stijlen zo in een kwartiertje volledig gelukt, ook krijgt mijn haar er een mooie glans van èn blijft het stijl tot aan de volgende wasbeurt. Wel gebruik ik een hittebeschermend serum voor ik mijn haar stijl, dit is zeker aan te raden vanwege de hoge temperatuur van een stijltang. Krullen maken lukte ook redelijk, ik moet hier duidelijk nog de handigheid in zien te krijgen, maar ik kreeg dit helaas niet goed/mooi op de foto.

Ik vind de Remington Sleek & Curl zeker een aanrader voor als je op zoek bent naar een goede, multifunctionele stijltang voor een goede prijs. Dit apparaat is namelijk verkrijgbaar voor €49,99 bij o.a. Media Markt, Saturn, BCC, Harense Smid, Kijkshop en Douglas. Voor meer informatie: www.remington.nl.

Nu ben ik alleen nog op zoek naar het perfecte serum welke je haar beschermd tegen de hitte van een fohn, stijltang etc. Welk serum/product gebruik jij hiervoor of welk product raad jij me aan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Manal
  Reply Manal 3 juni 2012 at 13:51

  Ik heb deze stijltang al bijna een jaar en hij doet het perfect!
  M’n haar blijft gewoon stijl, en omdat de platen langer zijn kan je meer stukken haar tegelijkertijd stijlen. Een echte aanrader dus! M’n haar is nu wel heel erg kapot omdat ik het vaak stijl… Dus mocht je hem in huis hebben, zet hem dan niet op de hoogste graad…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 4 juni 2012 at 10:05

   Het is ook erg belangrijk om je haar enkel te stijlen als het compleet droog is èn in combinatie met een goede hittebeschermer.

 • Avatar van Bezig bijtje
  Reply Bezig bijtje 9 januari 2012 at 21:49

  Ik heb hem ook gekocht voor mooie krullen, maar er is geen krul te bekennen!
  En de buitenkant word ook best heet.

 • Avatar van debby1986
  Reply debby1986 28 januari 2011 at 11:16

  Ik heb hem net gekocht, met het doel om krullen te maken. Eerst wou het totaal niet lukken maar toen ik de slag te pakken had kreeg ik opeens mooie pijpenkrullen en stond ik versteld hoe snel het ging.
  Vind het een fijn apperaat hoop dat hij ook een beetje duurzaam is. Tip hij is momenteel bij de kruitvat te koop, met de actie drie producten met 30 procent korting. heb de stijltang gekocht met twee producenten van 2 en 4 euro en toen ging er nog 30 procent af waardoor het bij elkaar iets van 23 euro was.

 • Avatar van DianaAPBL
  Reply DianaAPBL 12 januari 2011 at 10:40

  Ziet er erg goed uit, ik wil deze ook!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 12 januari 2011 at 06:48

  ziet er erg goed uit :D

 • Avatar van Els Sprenkeling
  Reply Els Sprenkeling 12 januari 2011 at 03:25

  Ik gebruik Straight Talk van Tigi maar voor mijn haar wordt al snel wat vettig. Het is meer een gel als een serum en ruikt niet geweldig. Aangezien het best duur was en ik niet zo vaakmijn haar straighten maak ik m toch maar op :(

 • Avatar van Linnes
  Reply Linnes 12 januari 2011 at 01:33

  Ziet er goed uit inderdaad! Ze verkopen nu ook een Remington Sleek & Curl bij Kruidvat voor 30 euro. Volgens mij een iets ouder model.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.