Beauty

Review: Aveda all-sensitive cleanser

29 januari 2011

In het vorige artikel vertelde ik over enkele nieuwe producten van Aveda waaronder de All Sensitive lijn waar ik zo nieuwsgierig naar was aangezien ik een drogere/gevoeligere huid heb. Nu heb ik de cleanser uit deze lijn uitgebreid kunnen testen. Vandaag een review inclusief informatie en foto’s van dit product.

De cleanser zit in een handige, stevige flacon met een pompmechanisme wat hygiënisch en praktisch werkt. Ik heb aan 2 pompjes genoeg om mijn gehele gezicht schoon te kunnen maken, inclusief mijn oogmake-up. Al moet ik er wel bij vermelden dat er op de verpakking staat dat deze niet voor de ogen geschikt is. Ik wilde deze cleanser goed testen en ook zeker de ‘sensitive’ kant ervan en heb hem daardoor op mijn hele gezicht inclusief ogen gebruikt, waarbij ik geen enkele prikkeling o.i.d. in mijn ogen ervaarde.

Ik liet de cleanser verschillende tests ondergaan: van een simpele dag make-up, tot aan een full face make-up inclusief primers etc. Geen enkele make-uplook is te gek, alles wordt snel verwijdert. I’m impressed! Niet alleen werkt het product zuinig en haalt het alle make-up volledig weg, maar wat nog wel het fijnste is: een schone huid zonder trekkerig gevoel. Iets wat ik bij veel cleansers tot nu toe helaas wel heb gehad. Dit is dus zeker een aanrader!

De cleanser bevat o.a. organische jojoba-olie, kamille, toverhazelaar, vitamine C en vitamine E. De producten uit de Sensitive lijn bevatten geen parabenen en parfum. De flacon heeft een inhoud van 150ml en is verkrijgbaar voor €28,00 bij verschillende spa en salons. Voor meer informatie en verkooppunten: www.aveda.nl.

Wat is jouw ultieme gezichts/make-up reiniger?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 1 februari 2011 at 01:29

  Klinkt als een goede lijn! Mijn huid is ook enorm droog, vooral op mijn hoofdhuid..

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 29 januari 2011 at 10:08

  Van nivea. OMG, ik zit echt aan nivea vast. Ooit moet ik toch eens loskomen. Maar dat klinkt als een goed product. leuke review.
  Liefs, xxx

 • Avatar van celestem
  Reply celestem 29 januari 2011 at 04:26

  Dat ziet er allemaal mooi uit! Zeker de verpakking is mooi

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 29 januari 2011 at 03:59

  Dat klinkt erg goed! Jammer dat het een beetje aan de prijs is voor mij, maar ja, goede, zuivere ingredienten zijn nu eenmaal niet goedkoop…

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.