Beauty

Review: Babyliss Ionic Brush

25 januari 2011

Alweer even geleden schreef ik over de nieuwste ionische haarborstel van Babyliss, waar ik zo nieuwsgierig naar was geworden door alle lovende woorden over de ionische haarborstel van Braun die nu sinds enkele maanden in de schappen ligt. Ik kreeg de Babyliss Ionic Hairbrush toegestuurd voor een testperiode. Zal deze borstel zijn beloftes waarmaken? Kijk mee naar meer foto’s van deze borstel en een review.

De borstel heeft een handig formaat, werkt op 2 bijgeleverde AAA batterijen en ligt fijn in de hand. De pinnen van de borstelkop zijn afgerond waardoor deze fijn over je hoofdhuid glijden en het haar niet beschadigen.

Het gebruik van de Babyliss Ionic Brush is heel gemakkelijk: je zet de borstel ‘aan’ door het knopje te verschuiven en je borstelt je haren. Simpel! Maar… Waar blijft het beloofde resultaat? Ik snapte er werkelijk waar helemaal niets van want (buiten een borstelbeurt om) zag ik totaal geen verschil met mijn normale haarborstel. Ik gebruikte mijn normale borstel aan de ene kant van mijn hoofd en de ionische haarborstel aan de andere kant. Geen verschil. Ik begon allerlei redenen te bedenken waarom deze niet werkte en probeerde hem meerdere malen op verschillende dagen uit, maar helaas. :(

Ik was juist zo nieuwsgierig naar deze haarborstel omdat hij me handig leek voor de dagen met pluiziger/statisch haar zodat het weer zacht en glanzend zou zijn zonder dat ik met fohn en borstel of stijltang in de weer hoefte te gaan. Maar helaas, deze ionische haarborstel bracht mij geen enkel positief resultaat. Nu moet ik wel zeggen dat ik juist hierdoor meer en meer benieuwd ben geworden naar de versie van Braun. Misschien die eens proberen?

Heb jij ervaring met deze of de ionische haarborstel van Braun? Geef je mening, ik ben erg benieuwd!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Me
  Reply Me 10 september 2012 at 22:38

  Verwarrende reacties op de review…nu weet ik het nog steeds niet of ik de pluis er uit krijg en het ding is net in de aanbieding.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 11 september 2012 at 08:22

   Persoonlijk vind ik de Braun versie beter, daar komt morgenmiddag een artikel over online :)

 • Avatar van Kali
  Reply Kali 27 augustus 2012 at 19:27

  Nou ben het er helemaal niet mee eens, ik heb zelf heel lang haar maar echt onhandelbaar met altijd klitten. Met een normale kam krijg ik het pas na een zeer lange tijd kammen uitgeklit.. Mar met deze was echt 1 minuut werk. Mijn haar is makkelijk te kammen nu en zeker gladder ;) iam happy

 • Avatar van sandy
  Reply sandy 30 maart 2011 at 13:57

  Die van Braun heb ik geprobeerd maar voor mij hier mee ook geen resultaat!

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 25 januari 2011 at 14:29

  Bummer :S

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 25 januari 2011 at 10:52

  Jammer dat ie niet doet wat er beloofd wordt maar dat is helaas vaak zo met zulke producten,..

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 25 januari 2011 at 08:54

  Bedankt voor de review, had er ook meer van verwacht dus dan weet ik dat ik 'm niet moet kopen :) Weer geld bespaard!

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 25 januari 2011 at 08:48

  O wow. ben ik even blij dat ik hem niet gekocht heb… Mar wel weer een droom aan duigen, want wat klonk het allemaal goed *zucht*. Toch heb ik hier en daar ook juist heel enthousiaste reviews gelezen, want normaal ben ik niet zo snel te verleiden tot dit soort Tell Sell achtige producten. Misschien verschilt het resultaat per haartype? Ben echt heel benieuwd!

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 25 januari 2011 at 04:37

  Dat is zo balen. En ik had er zelf heel veel van verwacht. Ik wou hem zelf eerst ook aanschaffen. Bedankt voor de review.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 25 januari 2011 at 01:43

  Had ik ook niet verwacht eigenlijk dat er veel verschil tussen zou zitten :$

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 25 januari 2011 at 01:35

  Whuttt? Nou hartstikke bedankt voor je review, dan koop ik 'm in ieder geval niet!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.