Beauty

Review: Gosh multicolour blush Pink Pie

26 januari 2011

Mijn dagelijkse make-up look voor overdag is fris, naturel. Daar hoort voor mij dan ook zeker een mooie blush bij die ervoor zorgt dat mijn rode wangen omgetoverd worden tot blosjes. Hiervoor ben ik altijd op zoek naar een mooie, frisroze blush zonder al teveel shimmer. Deze multi colour blush van Gosh Cosmetics is zo’n blush die voor deze look precies goed is. Kijk mee naar meer foto’s, swatches, informatie en een review.

De blush komt in een stevige verpakking met deels doorzichtig deksel wat het makkelijk maakt de blush in de make up stash te vinden. De kleurnaam is officieel ’50 Pink Pie’ en bestaat uit verschillende vlakjes met kleur, welke één mooie kleur geeft als je deze gebruikt. Ik gebruik de kleurtjes in ieder geval niet afzonderlijk.

Zoals je ziet heeft de blush een goede pigmentatie en heb ik met mijn lichte huidskleur niet veel nodig om effect te zien. Het is een lichte en soort crèmige substantie welke zijdezacht aanvoelt op de huid en goed blijft zitten. Ik vind deze blush dan ook zeker een aanrader!

De verpakking heeft een inhoud van 8gr, kost €9,49 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat is jouw elke-dag-make  up-look en welke kleur blush draag je daarbij?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Miss_G
  Reply Miss_G 28 januari 2011 at 15:47

  Leuk! Zou graag zien hoe jij je 'blosjes' schminkt… Gebruik zelf ook altijd blush maar het lukt me nooit om het perfect te krijgen.. of teveel of te weinig of een rare veeg.. gedoe hoor haha

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 26 januari 2011 at 14:18

  Ik draag nooit blush. Hihi, ik heb zulke rode wangen van mijzelf. Maar deze is wel onwijs mooi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Nail-gloss
  Reply Nail-gloss 26 januari 2011 at 08:25

  Heel mooi!

 • Avatar van Style Influencia
  Reply Style Influencia 26 januari 2011 at 03:44

  Wouw mooie blush! Alleen best prijzig voor Gosh.. Ik koop dan liever een blush van MAC voor iets meer

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 26 januari 2011 at 02:33

  erg mooie kleur :D
  ik draag in het dagelijks leven eigenlijk nooit blush ^^ hooguit een klein beetje mascara

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 26 januari 2011 at 02:05

  Ik vind hem erg mooi! Mijn overdag-look is erg neutraal omdat make up eigenlijk een no-go is voor mijn werk.
  Als ik dan al blush gebruik, gebruik ik een matte blush. En als ik vrij ben hou ik van blush met shimmer erin! De kleur stem ik altijd af op de rest van mijn look dus dat verschilt nogal :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.