Beauty

Review: Palmer’s geconcentreerde handcrèmes

14 januari 2011

Alweer even geleden vertelde ik jullie over de Palmer’s geconcentreerde handcrèmes. Mijn droge handjes waren blij er 2 te mogen ontvangen, maar omdat ik zo nieuwsgierig was naar alledrie heb ik de 3e er zelf bij gehaald. De geconcentreerde crèmes zijn niet alleen fijn voor de handen, maar ook voor andere droge plekjes als hielen, knieën en ellebogen èn ze zouden jeuk en irritatie tegen moeten gaan. Klinkt goed!

Ik begin met de Shea Butter Formula, mijn absolute favoriet van de drie. Deze handcrème is voor de extra droge huid en bevat o.a. organische sheaboter en vitamine E. De geur is heerlijk zacht en hij voedt de huid erg goed. Hij voelt niet lang vettig aan en zou ook voor overdag een fijne handcrème zijn daardoor. De handige tube heeft een inhoud van 60gr en is verkrijgbaar voor €2,99.

De volgende in de rij is de Olive Butter Formula. Wederom een heel erg fijne handcrème, alleen wat dikker van structuur (boter) maar alsnog trekt hij aardig snel in. De crème bevat o.a. organische extra vierge olijfolie, vitamine E en anti oxidanten en heeft een frisse, zachte geur. De handige tube heeft een inhoud van 60gr en is verkrijgbaar voor €2,99.

Als laatste mijn minst favoriete van de drie: de Cocoa Butter Formula. Waar ik vantevoren nog dacht dat ik deze het lekkerst zou vinden, is het de handcrème die ik het minst pak om te smeren. Wat mij tegenhoudt? De geur! Sorry dames maar de geur van gesmolten chocolade maakt mij niet heel vrolijk, zelfs een beetje misselijk :( De handcrème is qua structuur de dunste van de 3, maar wel het vettigst en trekt het minst snel in. Deze werkt wel heel erg fijn als nacht-handcrème hierdoor en wordt je wakker met zachte handen. Cacaoboter vervaagt littekens en verstevigt de huid en dat zijn dan wel weer fijne bijkomstigheden. De crème bevat o.a. organische cacaoboter en vitamine E. De handige tube heeft een inhoud van 60gr en is verkrijgbaar voor €2,99.

Van links naar rechts kan je zo goed de structuur zien van de handcrèmes: Shea Butter Formula, Olive Butter Formula en Cocoa Butter Formula.

De handcrèmes van Palmer’s zijn verkrijgbaar bij de drogisterij. Zeker met dit koude weer is het aan te raden je handen regelmatig extra te verzorgen met een handcrème en deze van Palmer’s zijn dan zeker een fijne aanrader. Voor elke huid en behoefte wel eentje naar smaak en voor een fijne prijs.

Hoevaak smeer jij je handen per dag in met handcrème?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 14 januari 2011 at 06:07

  Naar deze cremes ben ik eigenlijk wel heel benieuwd, al vergeet ik vaak wel te smeren hihi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 14 januari 2011 at 05:07

  ik smeer eigenlijk bijna nooit.. hoogstens 1 keer per week

 • Avatar van Gonny
  Reply Gonny 14 januari 2011 at 02:56

  Ik smeer mijn handen op zijn minst zo'n 20x per dag in (ik was mijn handen iets te veel van het goede). Ik heb je trouwens getagged ;)

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 14 januari 2011 at 01:57

  Haha ik heb ook de cacoa 9ergens, echt waar) maar die gebruik ik meestal na een voetenbad ipv dagelijks op mijn handen. Ja ook vanwege de geur haha. Voor dagelijks gebruik (lees 4 x per dag) gebruik ik een handcreme van Vaseline of een kokoshandcreme van Oriflame. :)

 • Avatar van Julie van Touch of M
  Reply Julie van Touch of M 14 januari 2011 at 01:31

  Ziet er goed uit! :)

 • Avatar van Sjerren
  Reply Sjerren 14 januari 2011 at 01:07

  Haha grappig om te lezen want de Cocoa Butter is dus wel mijn favo. Ook ik heb ze allemaal gehad en juist door de toch nog wat dikke substantie heb ik het gevoel dat mijn handen er heel blij van worden. Het is vettig maar trekt bij mij toch wel goed in en het geurtje staat mij wel aan.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.