Beauty

Revlon Spring Look 2011 – The Look!

17 januari 2011

Revlon heeft voor deze lente een prachtige collectie ontworpen waarin vrouwelijke, zachte kleuren toch zeker centraal staan. Niet lang geleden vertelde ik jullie over deze collectie en vandaag kan ik jullie The Look laten zien. Een zachte, frisse look voor de ogen, lippen en nagels èn een review van deze lentecollectie.

Ik ben een liefhebber en enorme sucker voor pasteltinten en was dan ook erg blij toen ik de volgende producten kreeg: het oogschaduwpalette in Silver Fox, een colorburst lipstick in Carnation en een nagellak in Pink Posh. Met het sfeerbeeld van Jessica Alba (bovenste foto) in gedachten ging ik rustig zitten om een look te creëeren…

Ik gebruikte elke kleur uit het Silver Fox oogschaduwpalette (€11,95). Zoals je kan zien zijn de kleuren zacht en vrouwelijk. De aubergine en wit bevatten shimmer, de groen en grijze zijn mat. De nagellak heeft een fijne pigmentatie en laat zich gemakkelijk blenden. Helaas is de witte kleur wat poederig in gebruik, maar de andere kleuren zijn zacht en fijn in gebruik. Voor bovenstaande look gebruikte ik geen oogschaduwbasis.

Ik gebruikte de lentegroene kleur op het bewegend ooglid en bracht de grijze kleur aan in de crease om de look net wat meer schaduw te geven. De witte kleur gebruikte ik onder de wenkbrauw en in de binnenste ooghoek en de aubergine als eyeliner boven en onder. Een draagbare look waarvan ik helemaal in de lentestemming kom!

De Nail Enamel in de kleur Pink Posh (€8,95) is een lieve, zachtroze kleur met instant zomergevoel. De nagellak is wat dunner van structuur en heeft een creamy finish. Op bovenstaande foto draag ik 3 laagjes zonder base- en topcoat. Naast deze kleur is er in de lentecollectie ook nog een Plum Seduction (paars) en Red Hot Tamale (rood) welke intenser zijn van kleur.

Dan de Colorburst Lipstick in Carnation (€11,95). Een lipstick met een fijne cremetextuur welke je lippen in één laagje al een intense kleur geeft. De lipstick droogt mijn lippen niet uit en de kleur blijft redelijk lang zitten. De kleur is een blauwig roze met een microglitter erin verwerkt, welke je gelukkig niet voelt als je je lippen over elkaar haalt. Naast deze zachtroze kleur is er aan de collectie ook een Fushsia (donkerroze) en True Red (rood) toegevoegd.

Ik vind deze Revlon producten fijn in gebruik en je kan er zeker een lieflijke lentelook mee maken. Vanaf eind maart zal deze collectie in de winkels verkrijgbaar zijn met daarbij een leuke actie: bij aankoop van 2 producten van de Spring Look krijg je een Double Twist Mascara cadeau! (Zolang de voorraad strekt.)

Gebruik jij in de lente/zomer ook andere kleurtjes dan in de winter of hou je hier geen rekening mee?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 17 januari 2011 at 11:31

  Ik heb zelf de lipstick in de kleur Carnation en moet zeggen dat ik er erg blij mee ben! Leuke spullen :)

 • Avatar van Evelien___
  Reply Evelien___ 17 januari 2011 at 10:27

  Mooie kleuren, de lipstick ziet er prachtig uit.

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 17 januari 2011 at 04:26

  super mooie lipstick!

 • Avatar van michelle1988
  Reply michelle1988 17 januari 2011 at 02:51

  ik vind revlon een mooi merk
  enne ik gebruik gewoon felle kleuren wanneer ik er zin heb of het nou winter of zomer is

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 17 januari 2011 at 02:21

  Ik hou er eigenlijk stiekem geen rekening mee. Ik draag waar ik op dat moment zin in heb. Maar wel een hele mooie look meid.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 17 januari 2011 at 01:03

  Ziet er mooi uit!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.