Beauty

Shoplog: Essence I love Berlin & Catrice Urban Baroque

11 januari 2011

Alweer even geleden vertelde ik jullie over de nieuwe collecties van Catrice (Urban Baroque) en Essence (I love Berlin). Ik kon het niet laten om van deze collecties wat producten aan te schaffen en laat jullie deze vandaag zien.

Allereerst de lipstick van Catrice in C02 Elisabeth (€3,99). Op de eerste foto zonder flits en op de 2e foto met flits. Voor mij is dit een fijne creamy lipstick met een mooie pigmentatie in een kleur die de perfecte elke-dag-lipstick voor mij is. Een mauve/rozepaarsige kleur die mooi staat bij mijn lichte huid. Hij blijft niet heel erg lang zitten, maar hij is zo opnieuw aangebracht natuurlijk.

Daarnaast kocht ik uit deze collectie de Illuminating Powder in C01 Masquerade Ball (€4,49). Deze poeder heeft een heerlijke geur, hij ruikt naar zacht babypoeder mmmm! Normaal ben ik niet zo van de geparfumeerde cosmetica, maar dit vind ik niet onprettig. De poeder doet erg denken aan de Guerlain les Meteorites, maar dan voor een euro of 40 goedkoper. De poeder is te gebruiken als highlighter op de jukbeenderen, onder de wenkbrauwen, op de neusbrug etc. en geeft hier een mooie zachte glow met een miniscuul glittertje erin. Van de verschillende kleurtjes in het palette zie je niks terug als je de poeder eenmaal op hebt. Er zit 8gr in de verpakking en is bij mij toegevoegd aan mijn dagelijkse routine.

Dan de Essence collectie. Ik kocht hiervan de nagellak in 03 Green Grass (€1,79). Een mooie blauwgroenige kleur en een fijne creamy substantie. De nagellak lakt fijn en dekt in één laagje voor het resultaat van bovenstaande foto. Voor deze prijs echt een aanrader en ik ben dan ook bang dat de andere lakjes van deze collectie binnenkort in mijn winkelmandje liggen ;)

Het oogschaduwpalette van deze collectie kon ik niet laten liggen. Het palette heeft de naam 01 Style Victim, bevat 9 kleurtjes oogschaduw en kost slechts €3,49. Ik was hier vooral zo nieuwsgierig naar omdat ik op internet verschillende reviews hiervan lees. Zoals je kan zien zijn de kleurtjes leuk om allerlei looks mee te kunnen creëeren en op de onderste foto zie je de oogschaduws droog geswatched zonder oogschaduwbasis o.i.d. Helemaal zo gek nog niet! Wel zijn de oogschaduws een beetje aan de poederige kant, maar als je voorzichtig te werk gaat zal je niet veel last hebben van fall out. Ik vind dit palette zeker een leuke aanrader om mee te experimenteren, voor weekendjes weg/vakantie etc.

De Catrice Urban Baroque & de Essence I love Berlin collecties liggen in januari en februari in de schappen van Kruidvat. Het zijn wel limited editions, dus als je hiervan wat wilt hebben dan kan je er maar beter snel bij zijn :)

– Lees hier het volledige artikel over de Catrice Urban Baroque collectie.
– Lees hier het volledige artikel over de Essence I love Berlin collectie.

Wat vind jij van deze collecties? Wat heb jij misschien al gekocht hiervan?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van carlijn
  Reply carlijn 14 januari 2011 at 13:07

  aaaahh ik wil die higlighter echt zooooo graag!! maar kom m nergens tegen!!
  xxx

 • Avatar van Priscilla Glim
  Reply Priscilla Glim 11 januari 2011 at 23:07

  Ik heb dat nagellakje ook en ben er weg van! Ik vind het zo'n mooi kleurtje!
  Ik twijfel nog steeds of ik een van die lipsticks ga kopen, ik vind ze wel heel mooi maar ik draag eigenlijk nooit lipstick.

 • Avatar van Joni H
  Reply Joni H 11 januari 2011 at 16:02

  Ik heb vandaag net de highlighter gekocht :) Heb 'm nog niet geprobeerd, maar ben heel benieuwd! En hij ruikt inderdaad écht naar babypoeder, haha :D

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 11 januari 2011 at 13:32

  Wat apart dat je zoveel meer kleur op jouw swatches ziet dan op andere blogs, en toch zonder basis.

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 11 januari 2011 at 11:08

  Ik heb het ogenschaduwpalletje gekocht. En ik heb spijt dat ik de nagellak en de Illuminating Powder niet gekocht heb. Wie weet ligt het nog in de winkel!

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 11 januari 2011 at 10:37

  Ik heb van deze collectie nog niks gekocht maar het ziet er super uit allemaal!

 • Avatar van MyCherise
  Reply MyCherise 11 januari 2011 at 10:26

  Oh, ik moest trouwens mijn websitenaam gebruiken in het vak "Your name". Kon mijn eigen naam namelijk niet gebruiken omdat die al bezet was ofzo? :S

 • Avatar van MyCherise
  Reply MyCherise 11 januari 2011 at 10:25

  Gaaf :) Ben vooral erg te spreken over de nagellak: leuke kleur!

 • Avatar van Nail-gloss
  Reply Nail-gloss 11 januari 2011 at 10:00

  Heel mooi!

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 11 januari 2011 at 08:58

  mooi lakje!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 11 januari 2011 at 07:17

  @ Mode_Plus: Hey meis, leuk dat je een reactie achterlaat. Ik denk dat je best veel kleurtjes uit dit palette goed zou kunnen hebben. Gewoon proberen, zeker voor die prijs ;) Liefs

 • Avatar van Mode_Plus
  Reply Mode_Plus 11 januari 2011 at 06:12

  Mooie kleuren bij essence. Ik heb een zwak voor oog make-up :| terwijl ik ze zelden draag. Ga wel kijken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.