Beauty

Shoplog: MAC aankoopjes

15 januari 2011

Mijn favoriete make-up merk is MAC. Werkelijk àlles wat ik hiervan gekocht heb tot nu toe is een voor mij geweldig product. Vorige week zaterdag ben ik gezellig met mijn man naar Utrecht geweest om te winkelen en bij de Douglas enkele items van mijn MAC wishlist te gaan halen. Ik ben thuisgekomen met bovenstaande producten. Tot mijn verbazing waren er zelfs nog items van de Tartan Tale collectie en kon ik zo het gewilde face-palette meenemen: yay!

Bovenstaand palette komt uit de Tartan Tale collectie en heeft de naam Hark the Heraldry en kost €42,00. Er zit een beautypowder in en 2 blushes. Ik had de MAC blush in Dame al op mijn lijstje staan en deze zit in het palette, dus daar was ik heel erg blij mee! Een perfect palette met zachte rozetinten, voor iemand met een erg lichte huid als ik zeker een aanrader. Mocht je hem graag willen dan zou ik gewoon de MAC Store & Counters even afbellen ;)

Ook was ik op zoek naar een lichte, niet matte foundation voor elke dag gebruik. Ik heb me hierin door de lieve MUA (make up artist) laten adviseren en kwam uit op de Mineralize Satinfinish SPF15 foundation. Ze heeft de NW15 en NC15 op mij geprobeerd en van deze foundation was de NC15 duidelijk mijn kleur. Deze foundation kost €29,00.

Ik had al een paint pot in de kleur Bare Study welke ik als oogschaduwbasis gebruik als ik een look wil maken met glans/glitter. Maar voor een matte look wilde ik graag ook een matte paint pot. Aangezien Soft Ochre de lichtste kleur is was de keuze snel gemaakt. Een MAC paint pot kost €18,50.

En als laatste nam ik mijn geliefde Studio Fix Powder mee in NW15. Voor mij echt de perfecte poeder om een foundation mee af te poederen, maar ook in combinatie met de Fix+ maakt dit een geweldig dekkende foundation die ik met mijn droge huid zelfs goed kan hebben. Mijn vorige was echt zo goed als op dus ik ben blij dat ik deze weer nieuw heb. De Studio Fix Powder kost €27,50.

Natuurlijk komen van bovenstaande producten nog aparte artikels met meer informatie, foto’s en een uitgebreide review.

Wat is jouw favoriete product van MAC / Wat is jouw MAC must-have om aan te raden?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van joiedevivre2011
  Reply joiedevivre2011 17 januari 2011 at 07:31

  Oh wij moeten ook echt naar MAC volgende maand hoor!!! Ik ben er al zo lang niet geweest!
  Ik heb er zo zin in! :D

 • Avatar van Mandy/Dailycrucio
  Reply Mandy/Dailycrucio 17 januari 2011 at 06:13

  Naar die foundation ben ik supernieuwsgierig! Heb zelf een te donkere foundation van MAC en word er met dit weer nogal gek van. Ieder smeerfoutje zie je meteen :D

 • Avatar van xxxxBrenda
  Reply xxxxBrenda 16 januari 2011 at 12:37

  Gisteren ook MAC geshopt bij de Pro store in Amsterdam. Gekocht: Strobe liquid, Brush 168 en Lip erase. Alledrie superproducten!!!

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 15 januari 2011 at 13:37

  Wat een leuke dingen. Ik heb laatst een eyeliner en oogschaduw van MAC gehaald.
  Liefs, xxx

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 15 januari 2011 at 04:11

  mooie producten :D

 • Avatar van PrettyinpinkX3
  Reply PrettyinpinkX3 15 januari 2011 at 02:39

  Leuke shoplog! Ik vind echt alles van mac geweldig! ^^

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 15 januari 2011 at 02:25

  Leuke spulletjes! *smul*
  Ik heb laatst een oogshaduw paletje gehaald van a tartans tale.
  Mijn aanrader van Mac de 217 brush. Al zou ik wel zo'n beetje alles aanraden,
  Addicted anyone? ;-)

 • Avatar van Fleur_
  Reply Fleur_ 15 januari 2011 at 02:21

  Ik heb nog geen producten van MAC. Nog geen enkele ervaring mee. Ziet er fijn uit wat je allemaal hebt gekocht. Heel veel plezier ermee!

 • Avatar van Lingeriekoffer
  Reply Lingeriekoffer 15 januari 2011 at 01:25

  Mijn favoriete product van Mac is de Studio Fix powder plus foundantion. Aangezien ik nogal lui ben aangelegd, maar het toch belangrijk vind er mooi uit te zien, is dit 2 in 1 product voor mij ideaal!

 • Avatar van MissBeautyEtc
  Reply MissBeautyEtc 15 januari 2011 at 01:23

  Leuk geshopt! Fijne spulletjes allemaal! :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.