Fashion

Webwinkel: Lovemade

12 januari 2011

Soms kom je zulke leuke webwinkels toe, dat ik deze direct wil delen met de lieve bezoekers van Curvacious. Lovemade is zo’n webwinkel. De 19-jarige Michelle maakt mooie armbanden, kettingen en ringen en je kan zien dat ze dit met heel erg veel liefde doet.

Zo maakt Michelle bijvoorbeeld de Lovemade Bracelet. Een armband waarvan je de kleur van het bandje èn de kleur van de steen helemaal zelf kunt kiezen. Je kan kiezen uit veel verschillende combinaties en zo heb je altijd een uniek sieraad welke bij jouw outfit of stemming past. De armband wordt afgewerkt met een slotje en een bedeltje. Elke polsmaat kan doorgegeven worden zodat de Lovemade Bracelet altijd past. De Lovemade Bracelet kost €11,95.

De webshop Lovemade bestaat sinds 1 januari van dit jaar en is daarmee een nieuw, fris gezicht met handgemaakte sieraden. De sieraden zijn niet alleen mooi, maar worden ook met zorg en liefde verpakt, zodat je echt het ‘cadeautjes-gevoel’ krijgt als je bestelling binnenkomt. Deze webwinkel is dus zeker een aanrader om eens lekker in rond te snuffelen!

Betalen bij www.lovemade.nl gaat eenvoudig via iDeal of bankoverschrijving en de verzendkosten voor brievenbuspost bedragen €2,49. Bestel en betaal je vóór 16.00 uur dan heb je je sieraad waarschijnlijk de volgende dag al in huis. Bij bestellingen boven de €29,95 worden er geen verzendkosten berekend.

Kende jij deze webwinkel al? Wat vind jij van de Lovemade Bracelet?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Asmae
    Reply Asmae 12 januari 2011 at 15:35

    leuke webshop!

  • Avatar van Romyy
    Reply Romyy 12 januari 2011 at 10:04

    Daar ga ik eens even een kijkje op nemen! Ziet er iedergeval leuk uit:)

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 12 januari 2011 at 07:29

    Leuke webwinkel! Ga even een kijkje nemen!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.