Fashion

Winactie: Angel Jewels

30 januari 2011

Alweer een hele tijd geleden heb ik geschreven over de mooie online sieradenwinkel Angel Jewels. Niet lang geleden ontving ik een lieve email van de eigenaresse van deze webwinkel of ik het misschien een leuk idee vond om samen een winactie te organiseren: ja natuurlijk vond ik dat leuk! Omdat het aanbod van de sieraden in deze webshop zo groot is èn sieraden erg persoonlijk zijn, kunnen jullie vandaag een cadeaubon t.w.v. €25,00!

En deze keer zeg ik: doe eens gek! Volg mij (@CurvaciousNL) en/of Angel Jewels (@angeljewelsnl) op Twitter, volg mijn blog via Bloglovin’ *click*, Tweet over deze winactie… Het maakt niet uit welke je kiest, maar laat in ieder geval ook even een reactie achter op dit artikel dat je meedoet. Simpel & easy! Meedoen kan t/m vrijdag 4 februari. De winnaar wordt via Random.org gekozen en op zondag 6 februari hier bekend gemaakt. Succes allemaal!

Neem sowieso alvast een kijkje op www.angeljewels.nl en laat bij de reacties weten wat jij zou uitkiezen met de cadeaubon?!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 9 februari 2011 at 08:06

  leuk ik ga zeker meedoen

  groetjes leonie

 • Avatar van Petra2nl
  Reply Petra2nl 3 februari 2011 at 14:10

  Ik doe mee hoor, ik volgde ze al, jou ook…. dus ik tweet nog ff wat.

  Wat ik precies zou uitkiezen weet ik nog niet, tis zo veel moois! Denk wel dat ik voor een ketting ga.

  @petra2nl

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 2 februari 2011 at 07:04

  Ik doe mee! Ik volg je via Bloglovin’, ik heb geen Twitter.

 • Avatar van xDewi
  Reply xDewi 1 februari 2011 at 08:40

  Ik doe meee! Leuke webshop, ik zou denk ik oorbellen kopen, cause I love them! :D
  ik heb geretweeet; @xlittletinygirl

 • Avatar van colijntje
  Reply colijntje 31 januari 2011 at 02:58

  Ik doe zeker mee, genoeg leuke dingen om uit te kiezen.
  Mijn tweet http://twitter.com/#!/colijntje/status/32029707297882112

  Groet colijntje :)

1 2

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Fashion
FashionMustHaves.nl

Vanaf medio februari 2010 zal er een nieuwe webwinkel geopend worden, eentje waar je het luxe stijlboutique gevoel vanuit je...

Sluiten