Beauty

Winactie: Fabulous Feeling

23 januari 2011

Alweer even geleden vertelde ik jullie over Heidi, een lieve, leuke jonge vrouw die ik leerde kennen via haar blog. Niet alleen heeft ze een blog, ook heeft Heidi een webwinkel vol fijne producten waarvan ze de verzorgingsproducten met de hand maakt. Klik hier om dat artikel met een review van enkele producten te zien. De lieve Heidi nam contact met mij op of ik het leuk vond om een winactie te organiseren en enkele heerlijke producten weg te geven. Dit vond ik zeker leuk! Kijk mee voor meer informatie en naar wat je kan winnen.

Vandaag kan je een verrassingspakket uit de Fabulous Feeling webwinkel. Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten op dit artikel en een mailtje sturen naar winactie@curvacious.nl o.v.v. Winactie Fabulous Feeling met daarin jouw gegevens. Meedoen kan t/m vrijdag 28 januari en de winnaar zal op zondag 30 januari bekend worden gemaakt. Extra kans? Vertel over de winactie op Twitter en vermeld daarin @CurvaciousNL en @FabulousHeidi. Veel succes!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 28 januari 2011 at 06:39

  haha ik dacht dat ik meedeed & dat doe ik ook , maar blijkbaar nog geen comment achter gelaten :$
  dus hierbij: de comment nog =D

 • Avatar van Thifa
  Reply Thifa 27 januari 2011 at 01:29

  Leuk! Ik doe mee

 • Avatar van mamamarlies
  Reply mamamarlies 26 januari 2011 at 06:54

  geRTd als reiki_jade, wat een leuke winactie! Mail komt eraan :)

 • Avatar van nientjer
  Reply nientjer 26 januari 2011 at 06:28

  ik doe mee hoor altijd in voor beautyproducts!! heb jullie een mail gestuurd met mn adres gegevens en net geretweet (@nientjer)

 • Avatar van Fleur_
  Reply Fleur_ 25 januari 2011 at 13:54

  Gave winactie! Ik heb net een mailtje gestuurd. En heb net een tweet verzonden over de actie. (mijn twitternaam= fleursbeautytip, link tweet: http://twitter.com/#!/fleursbeautytip/status/3000… weet nu eindelijk hoe ik die link kan vinden =D ).

 • Avatar van Laura*
  Reply Laura* 25 januari 2011 at 13:42

  Wat een fijne producten lijken me dat! Ik doe graag mee ;) Mailtje komt eraan :P

 • Avatar van Dana42
  Reply Dana42 25 januari 2011 at 05:41

  Ik doe mee, win toch nooit wat ;)

 • Avatar van britt25
  Reply britt25 25 januari 2011 at 05:02

  Erg leuk!!!

  Ik doe mee, heb je al gemaild en zal hem zo even retweeten op twitter!
  Alleen mijn email waar mn twitter op aangesloten zit is een andere dan waar ik jou mee heb gemaild! Hopelijk is dat geen probleem?!

 • Avatar van Yoshining
  Reply Yoshining 24 januari 2011 at 10:12

  Hoe leuk! :D Ik doe zeker mee!

 • Avatar van Mabbina
  Reply Mabbina 24 januari 2011 at 05:31

  Leuk om te winnen! Mooi spul.

 • Avatar van Jannickvdb
  Reply Jannickvdb 24 januari 2011 at 04:36

  Ik doe graag mee aan de wedstrijd. Ik heb de wedstrijd ook in een tweet vermeld.

1 2 3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Cupcake Organic

Natuurlijke schoonheidsproducten èn cupcakes? De combinatie kon niet beter gevonden zijn. Vandaag ga ik jullie alles vertellen over het Engelse...

Sluiten