Carrière & Geld Media

Boek: Internetgodinnen

9 februari 2011

Ik schrijf graag over leuke webwinkels waar je kan shoppen voor o.a. leuke hebbedingetjes, sieraden, accessoires, tassen, schoenen en (plus size) fashion. Wat jullie misschien niet allemaal weten is dat ik enkele jaren een webwinkel heb gehad in mode accessoires en parfum. Mijn interesse in webwinkels is hierdoor enorm groot. Ik was al een tijd flink nieuwsgierig naar het boek van Suzan Eikelenstam: Internetgodinnen. Vandaag meer informatie over dit boek.

Het boek heeft een fijn formaat (215x140mm), is gedrukt op stevig papier met een goed leesbaar lettertype en lettergrootte. In 10 stappen leidt Suzan Eikelenstam je door het totale proces van wat er bij een webwinkel komt kijken: van marktonderzoek tot aan de administratie en alles daartussen; ondernemingsplan, inkoop, vormgeving van een webwinkel, social media, SEO tot aan het schrijven van het 1e persbericht aan toe. Geen enkel aspect wordt overgeslagen. Wat dit boek helemaal tot een echte must-have maakt zijn de interviews en achtergronden van verschillende ‘internetgodinnen’ en experts.

Een vrouwelijke, uitnodigende kaft en een 190 pagina’s tellend informatief, interessant en fijn geschreven boek. Mocht jij ooit de gedachte hebben gehad dat je een webwinkel wilt dan is dit boek zeker een aanrader! Maar ook als je o.a. interesse hebt in e-commerce of eigenaar bent van een website/blog dan staan hier tips in waar je veel aan kunt hebben.

Internetgodinnen van Suzan Eikelenstam is verkrijgbaar voor €15,95. Voor meer informatie over dit boek, Suzan, verkooppunten èn enkele fijne acties kan je een kijkje nemen op www.internetgodinnen.nl. (ISBN 978-90-225-5746-4)

Heb jij ooit met de gedachte gespeeld om een eigen webwinkel te beginnen? Of heb jij een eigen webwinkel? Ik ben benieuwd!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Kaylaa_
  Reply Kaylaa_ 9 februari 2011 at 05:10

  Ik ben eigenlijk wel heel benieuwd naar dit boek!

 • Avatar van CherryCharlie
  Reply CherryCharlie 9 februari 2011 at 04:06

  Ja, ik heb het boek "een eigen webwinkel voor dummies", dit wordtmijn backup als het in de muziek niet gaan lukken ^_^

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 9 februari 2011 at 03:00

  een eigen webwinkel ga ik niet beginnen maar mijn vriend is daar wel mee bezig XD

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 9 februari 2011 at 02:33

  Lijkt me echt een super leuk boek!!

 • Avatar van Madelon Kooijmans
  Reply Madelon Kooijmans 9 februari 2011 at 02:23

  Ik heb een eigen webwinkel (www.madebymadelon.nl), dus dit boek ljikt me zeker een leuk en handig naslagwerk!

 • Avatar van Priscilla Glim
  Reply Priscilla Glim 9 februari 2011 at 02:22

  Ja ik speel eigenlijk al jaren met de gedachte om een webwinkel te starten! Dus bedankt voor de tip. Ik had al eens van het boek gehoord maar ik wist niet of het echt wat toe zou voegen, blijkbaar dus wel! Ik hou hem zeker in gedachten!

 • Avatar van Jent0l
  Reply Jent0l 9 februari 2011 at 01:14

  Leuk! Ik hoorde viavia al een tijd geleden over dit boek! Wil het nog steeds eens lezen, lijkt me tof en handig boek! Een webshop hebben lijkt me heel erg leuk en heb ook wel eens met het idee in m'n hoofd gezeten. Maar misschien iets over een paar jaar. En na het lezen van dit boek ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.