Beauty

China Glaze – Let’s get cracking!

18 februari 2011


Alhoewel ik zelf geen enorme fan ben van crackle nagellak, hou ik er wel van om te experimenteren en eens wat anders te proberen. China Glaze komt met een China Crackle collectie waarin maar liefst 6 verschillende kleurtjes crackle nagellak te vinden zal zijn. Kijk mee voor meer informatie over deze collectie en een leuk filmpje om het effect te kunnen zien.

De 6 kleuren zullen gaan zijn:

– Lightning Bolt (wit)
– Black Mesh (zwart)
– Broken Hearted (roze)
– Cracked Concrete (grijs)
– Fault Line (paars)
– Cushed Candy (teal).

Natuurlijk geeft dit oneindig veel mogelijkheden om te mixxen en matchen, leuk! De flesjes gaan €7,95 per stuk kosten en zijn binnenkort te bestellen bij www.enchantra.eu (nu nog in de pre-order). De verzendkosten (pakketkosten) zullen €4,95 bedragen.

Hier een filmpje van China Glaze om het effect goed weer te geven:


Wat vind jij van deze China Glaze Crackle collectie?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 21 februari 2011 at 18:21

  Ik heb vandaag toevallig het blauw crackle nagellak gekregen en deze heb ik ook meteen getest. Ik vind zelf het effect niet super. Ik denk dat je er echt van moet houden. Ik vind het helaas geen succes..

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 20 februari 2011 at 10:27

  Leuk! Ik ben alleen zelf niet zo van de crackle lak..

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 19 februari 2011 at 21:05

  Ik vind het heel mooi. Super. Ik heb ook zo'n lakje die cranking nails maakt.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Mariel
  Reply Mariel 19 februari 2011 at 20:10

  Supertof!

 • Avatar van allungaa
  Reply allungaa 19 februari 2011 at 13:37

  Yes! Eindelijk crackling nagellak in een kleurtje. Ik werd al een beetje zat van alleen zwart en zilver.

 • Avatar van Esmay
  Reply Esmay 18 februari 2011 at 18:39

  Best leuke kleurtjes, maar heb al een crackle nagellak, dus hoef er niet meer haha!

 • Avatar van TutorialsBySandy
  Reply TutorialsBySandy 18 februari 2011 at 18:26

  Ooh die blauw/groene is leuk!!! :-D

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 18 februari 2011 at 15:25

  Ik vind 't GE-WEL-DIG. Ben hartstikke blij dat ze nu eindelijk (bijna) verkrijgbaar zijn. Vooral die van China Glaze zien er supermooi uit. Kom alleen de site van enchantra niet op :-( Ik blij proberen!

  Groetjes,
  Peet

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 09:02

   Als het goed is doet de site het weer gewoon :)

 • Avatar van femketje
  Reply femketje 18 februari 2011 at 15:18

  de roze lijkt me mooi :D

 • Avatar van lievemiekjuh
  Reply lievemiekjuh 18 februari 2011 at 14:56

  Hoi Desiree,

  Het spijt me, maar ik vind die crackle nagellakjes helemaal niets. Ik vond de eerste serie al niet leuk en deze ook niet. Ik houd me liever aan de french manicure of 1 kleurtje…..Gelukkig hebben we met z'n allen allemaal verschillende smaken, dus Opi gaat het vast en zeker weer goed doen met deze collectie :D

  Liefs,
  Annemieke

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 18 februari 2011 at 14:48

  Ik dacht eerst ook dat het niets voor mij was, maar mijn oudste opi verslaafde dochter had de black shatter gekocht van opi en door verschillende kleurencombinaties te maken moet ik eerlijk toegeven: ik ben om …..het ziet er super uit :D
  liefs, Sylvia

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 21 februari 2011 at 09:01

   Dat heb ik dus ook: geen fan van crackle, maar door het combineren van verschillende kleurtjes kan het toch wel wat hebben! :D

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 18 februari 2011 at 14:40

  Leuk bedacht,maar hou er zelf helemaal niet van.
  Ik laat deze collectie dan ook echt aan mij voorbij gaan.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.