Fashion

Crazy Daizy bestelling

3 februari 2011

Ik begin meer en meer een verslaving te krijgen aan ringen. Hierbij vind ik het vooral leuk dat ze niet al te klein zijn en dat ze opvallend zijn. Mijn 2 nieuwe Crazy Daizy ringen zijn helemaal geweldig, nu heb ik er al 4 en ik weet zeker dat er daar nog meer bij gaan komen. Kijk mee voor meer informatie en foto’s èn een leuk nieuwtje.

Op de bovenste foto zie je een ring uit de Crazy Vintage collectie met een mooie grote roze/koraalkleurige steen op een versltelbare ring. Deze ring kost €11,99. Ik heb er al veel complimentjes over gekregen :)

De ring Lush kon ik niet weerstaan (alleen al vanwege de naam, Lush-addict in da house!). Deze ring komt uit de Little Daizy’s collectie en kost €7,99. Klein is de ring zeker niet en ook deze ring is verstelbaar. Erg handig!

En dan het leuke nieuwtje: Crazy Daizy heeft nu ook de meest schattige oorknopjes met roosjes erop de ‘Daizy’s Earrings’. Deze oorknopjes zijn verkrijgbaar in 12 kleuren, altijd een paar om jouw outfit helemaal af te maken. De oorknopjes kosten slechts €4,95 per paar.

Bij www.crazydaizy.nl kan je betalen via bankoverschrijving of PayPal en je hebt je bestelling binnen enkele dagen in huis. Je betaalt géén verzendkosten èn je krijgt je bestelling altijd prachtig verpakt thuisgestuurd. Ik ben fan van deze webwinkel!

Draag jij ook graag ringen of ben je meer van andere accessoires?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van xxbluefairyxx
  Reply xxbluefairyxx 3 februari 2011 at 14:18

  Ah, wat een superleuke sieraden hebben zij :D

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 3 februari 2011 at 13:29

  Die oorknopjes zijn zo leuk. Ik ben helemaal weg van deze webshop. Hihi.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Kayla__
  Reply Kayla__ 3 februari 2011 at 10:19

  Zo leuke sieraden!! Vooral de ring Lush vind ik prachtig!

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 3 februari 2011 at 07:44

  Wat lief!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 3 februari 2011 at 07:20

  @ Divaofgeneva: De oorbelletjes zijn te bestellen, dus sla je slag! ;)

 • Avatar van Evelien ♥ OhF
  Reply Evelien ♥ OhF 3 februari 2011 at 07:17

  Wat een prachtige ringen! ^_^

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 3 februari 2011 at 07:09

  Super leuk vind ik die ringen. Ik ga meteen bestellen als die oorbelletjes er zijn en dan bestel ik ook een super mooie ring mee!

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 3 februari 2011 at 04:19

  ik heb vorig jaar een ring besteld bij hun en toen ook meteen een voor mijn moeder :D
  vergeet ze alleen om te doen…..

 • Avatar van B.iiancccc
  Reply B.iiancccc 3 februari 2011 at 03:18

  AAAAAHH supperrrr Cute !!

  Die oorbellen wil ik ook .!
  en die ringen zijn ook hellemaal leuk !

  liefs Bianca

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 3 februari 2011 at 01:51

  Ik vind de ringen zo leuk! Ga ze zeker een keertje bestellen..

 • Avatar van Tam.
  Reply Tam. 3 februari 2011 at 01:35

  Waaah die oorbellen! Zo schattig!
  Kga binnenkort ook wat bestellen daar! :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.