Beauty

Cupcake Organic review & oproepje!

23 februari 2011


Alweer even geleden vertelde ik jullie over een in Nederland nog niet heel bekend merk voor gezichtsverzorging: Cupcake Organic (klik hier om dat artikel te lezen). Vandaag een review over de Raspberry Rose Blossom softening day cream en een oproepje!

Review
Ik heb deze dagcrème nu een maand gebruikt en kan er zo een goed oordeel over delen met jullie. De crème zit in een glazen potje met een inhoud van 30ml en is heel erg zuinig in gebruik. Ik heb deze crème alleen niet als dagcrème gebruikt, daar was hij wat te voedend voor (zelfs voor mijn droge huid). Ik heb hem daardoor als nachtcrème gebruikt om zo ’s ochtends wakker te worden met een zachte, rustige huid. De crème ruikt ‘natuurlijk’, smeert fijn uit en ik kan zeggen dat mijn huid er na deze maand zeker wat zachter aan is gaan voelen. Blijf ik dus alleen nog op zoek naar de perfecte dagcrème voor mijn huid…

Deze Cupcake Organic dagcrème kost €19,99 per pot en is verkrijgbaar bij www.enchantra.eu.


Oproepje
Zoals je in het vorige artikel over Cupcake Organic hebt kunnen lezen en zien heb ik nog 3 potten crème staan van dit merk, alleen alledrie voor een ander huidtype dan ik heb. Het leek mij daarom een leuk idee om 3 verschillende vrouwen uit te zoeken om deze crème ook een maand te gaan testen zodat ik hier de resultaten van de juiste crème voor het juiste huidtype over kan laten zien. Heb jij een huid die wel wat balans kan gebruiken, een drogere en rijpere huid òf juist een vettere probleemhuid? Laat dan een motivatie achter in de comments, dan zal ik komend weekend 3 personen uitkiezen die elk een pot toegestuurd krijgen om uit te proberen en hier over een 4 weken een review over te schrijven welke geplaatst zal worden op Curvacious.

Kende jij dit merk al? Welke variant zou voor jouw huid geschikt zijn?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 13 maart 2011 at 19:50

  Hoi Vivian, winnaars worden niet meer via een blogpost bekend gemaakt maar krijgen persoonlijk bericht. De testpersonen zijn al bekendgemaakt via Twitter en hebben de potjes inmiddels in huis. Zodra het review-artikel online komt, zal ik natuurlijk ook de namen erbij vermelden. :)

  • Avatar van Vivian
   Reply Vivian 13 maart 2011 at 23:48

   Hoi Desirée,
   Dank je wel voor je antwoord. Twitter zelf niet, dus vandaar dat ik het gemist heb :)
   Ik ga het in de gaten houden, ben heel benieuwd naar de werking.
   Groetjessss

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 13 maart 2011 at 19:39

  Hoi Desirée!

  Wie zijn nou de testers van het mooie produkt geworden?
  Zou het leuk vinden als dit op het blog gezet wordt, vind dat best wel spannend…

  Groetjes, Vivian

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 28 februari 2011 at 11:04

  Ben waarschijnlijk al te laat, maar we hadden lekker vakantie dus geen pc tijd hihihi en ben nu lekker aan het bijlezen. Ik val onder de categorie rijpere droge huid die onder invloed van de hormonen nog sneller aan het verouderen is het laatste jaar. Daarbij al mijn hele leven last van couperose en erg gevoelig door mijn o zo dunne huid. Zou graag mee doen en voor je leuke blog testen.
  liefs, Sylvia

 • Avatar van amine
  Reply amine 26 februari 2011 at 18:39

  oooh ik wil ik wil ik ben 30jaar nuja ik word dit jaar 31 brrrr
  Ik schrijf op mijn site geregeld reviews met producten die ik allemaal zelf aankoop
  ik heb denk ik een gemengde huid een vette neus en een vet voorhoofd de rest is maar gewoontjes ik heb wel enorme last van stress eczeem in mijn wenkbrauwen. Soms heb ik een puistje maar das meestal enkel als ik een product probeer waar mijn huid niet tegen kan
  ik ben geen echte beauty blogger maar ik test wel eens graag een potje uit dus mag ik alsjeblieft

 • Avatar van Serena JD
  Reply Serena JD 25 februari 2011 at 12:47

  Graag zou ik de LIME & SAGE BLOSSOM willen proberen.Sinds enkele weken ben ik gestopt met bep. medicatie, mijn huid heeft een flinke oplawaai gekregen en begint zich nu langzaam te herstellen. Ik ben 38 jaar en mijn huid ziet er wat faal, futloos uit ook genezen kleine puistjes niet snel( ik heb voor de medicatie nooit last gehad van puistjes), het lijkt erop dat mijn huid vitaliteit mist. Op dit moment draag ik geen make-up, omdat ik het gevoel heb dat ik het niet optimaal kan reinigen of dat er dat er toch nog e.a. achterblijft aan stoffen die niet huidvriendelijk zijn. Reden genoeg om uit te proberen of Cupcake Orgnic voor mij werkt.
  Groetjes en sucses met de test, Serena

 • Avatar van Monique
  Reply Monique 25 februari 2011 at 03:32

  Heel graag wil ik deze creme testen, ik ben 53 jaar oud, met een superdroge en gevoelige huid, ik tob al jaren hiermee, al vanaf mijn 30e, het zou voor mij een enorme uitkomst zijn als deze creme mij kan helpen, ik heb al van alles uitgeprobeerd, tot hele dure cremes toe. Ik zou het super vinden als ik dit mag testen!
  Lief van je dat je andere mensen hier zo mee wilt laten delen.
  Hartelijke groet, Monique

 • Avatar van jannah
  Reply jannah 24 februari 2011 at 22:32

  Graag zou ik dit willen testen, ben al wel 58 jaar, misschien te oud hiervoor?
  Heb een vrij droge en zeer gevoelige huid, zou dit dan eindelijk de oplossing zijn?

 • Avatar van xXCannaBitchXx
  Reply xXCannaBitchXx 24 februari 2011 at 21:05

  Hallo!
  Wat een leuk idee, zie het weinig (oproepjes voor testen van artikelen)!
  Ik wil heel erg graag mee doen aan de test, omdat ik bezig ben zelf een online vrouwenmagazine op te zetten en ik hiermee kan oefenen voor reviews etc!
  Ik heb een droge, trekkerige huid die tevens wel snel pukkeltjes en meeëters krijgt en vind het dus erg moeilijk goede verzorging te vinden.. Ondanks dat ik nog maar 23 ben, heb ik ook een erg slappe huid (normaal vooral bij oudere mensen, dank je wel ouders).. Dit klinkt als een geweldig product (ik ken het dus nog niet!) en ik wil heeeeeel graag mee doen!
  Fijne avond!

 • Avatar van Linda
  Reply Linda 24 februari 2011 at 20:39

  Klinkt heerlijk (als een taartje!) en het doosje ziet er ook uit alsof je er een taartje in kunt verpakken.
  Ik zou het "taartje" voor de droge huid willen proberen, zelf kopen kan ik helaas niet (is echt te duur voor mij :S

  Linda

 • Avatar van sandra kamphuis
  Reply sandra kamphuis 24 februari 2011 at 15:13

  wat ziet het er mooi uit,
  heel erg duur.
  nu maar hopen dat het zo goed en mooi werkt als het eruit ziet.
  dat zou ik wel graag willen testen.
  hier heb ik het nog niet in de winkels gezien (maar ja in het oosten lopen we wel vaker achter de feiten aan)
  dus ik zou het graag testen en dan als het hier te koop is ken ik het al en kan ik mijn ervaringen doorgeven aan familie en vrienden.

 • Avatar van Elsemiek
  Reply Elsemiek 24 februari 2011 at 14:57

  Mijn huid kan wel wat balans gebruiken! Sommig plekjes zijn vettig, andere weer droog.. Kende het merk nog niet, maar het ziet er prachtig uit!

 • Avatar van Brit
  Reply Brit 24 februari 2011 at 10:23

  Raspberry Rose Blossom softening day cream, alleen de naam daar word ik al vrolijk van.
  ik probeer graag deze creme uit omdat ik een heel erg droge huid heb. Moet ook altijd speciale douche en badspullen gebruiken en wil wel eens weten of deze creme voor mij te vet is, kan het me haast niet voorstellen dus laat maar komen zou ik zeggen.

 • Avatar van sandra
  Reply sandra 24 februari 2011 at 10:18

  Helpt het ook tegen puistjes en een hele rare huid? Me T zone is enorm vettig maar rondom te ogen heel droog, dus veel schilfertjes, heel erg jammer, hierdor kan ik niet alle makeup opdoen wat ik wil.

 • Avatar van Eva
  Reply Eva 24 februari 2011 at 10:03

  Het lijkt mij leuk de blue tansy & levender cream testen. Ik ben al tijden op zoek naar een goede huidverzorging voor de winter. Ik heb een normale huid maar in de winter mijn huid wordt snel geirriteerd.

 • Avatar van Marieke Pots-Smits
  Reply Marieke Pots-Smits 24 februari 2011 at 09:48

  Alleen de verpakking al, ik krijg er zin in. Ik heb een drogere-rijpere huid (wat wil je ook als je 47 bent :). Ben erg benieuwd.

 • Avatar van britt
  Reply britt 23 februari 2011 at 22:31

  Wat een schattig potje zeg! Alleen daarom al zou ik het kopen hihihi!

  Ik heb een droge tot normale huid en zou het best willen testen!

  Ciao

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 23 februari 2011 at 22:27

  Dat klinkt heel goed. Leuk dat je dit gaat doen. Ik zou best mee willen doen.. Maar ik heb een onwijs gevoelige en geirrteerde huid. Dus ik kan bijna geen enkel product verdragen als het om dag/nachtcréme's gaat. Wel jammer. Want ik ben er wel heel benieuwd naar.
  Liefs, xxxx

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 23 februari 2011 at 21:47

  Haihai, wat een leuke review zeg!
  Ik heb zelf een zeer droge huid, met dank aan een milde vorm van psorias ^_^ Ik heb echt al enorm veel producten getest, ben momenteel ook iets aan het testen van Lush maar helaas, echt níets heeft mijn gezicht en lichaam tot nu toe kunnen kalmeren, mijn huid is echt doffe ellende..! Het product wat ik nu test zou volgens anderen wel goed moeten werken, maar bij mij niet dus. Zo jammer….
  Dusse, mocht je écht een leuke uitdaging willen met deze (voor mij nog onbekende) crème dan houd ik me graag aanbevolen. Ben benieuwd of dat deze creme mijn huid ook maar ietsjepietsje zachter en minder trekkerig zou kunnen maken, het zou een verademing zijn..:)

  xxx Sandy

 • Avatar van tesdro
  Reply tesdro 23 februari 2011 at 20:28

  Beste Desirée,

  Wat een leuke review en een goed idee om ons ook een kans te geven om het product te testen! De naam cupcake klinkt al erg lekker. Ik zou graag de Lime & sage blossom cream willen proberen. Lekkere ingredienten wat mijn huid zeker goed gaat doen.

  Groeten,

  Tessa

 • Avatar van DalaLuz
  Reply DalaLuz 23 februari 2011 at 20:12

  Ik heb dit merk al een paar keer langs zien komen op blogs, en ik ben er echt heel nieuwsgierig naar. Ik ben namelijk een grote voorstander van natuurlijke (en natuurvriendelijke) cremes. Ik gebruik nu al enkele jaren verschillende Weleda huidproducten, waar ik eigenlijk best tevreden mee ben. Maar ik sta altijd open voor een nieuw product. Mijn huid is namelijk best snel aan het veranderen de afgelopen tijd, dus ik ben echt een beetje aan het zoeken hoe ik mijn huid nu het beste kan helpen in deze overgang. Het is een beetje experimenteren. In mijn geval zou ik dus graag de creme voor een drogere en rijpere huid willen testen.

 • Avatar van lisa postma
  Reply lisa postma 23 februari 2011 at 20:04

  Zo, dit is het product die ik zoek.
  1.Het is biologisch, (ik ben erg op de natuur gesteld)
  2. Het is voor een vette en ook droge huid, (heb ik erg last van)
  3. Iets testen, (helemaal iets voor mij!)
  4. Als mijn huid ervan houdt, koop ik het zeker vaker!

  Veel succes met het uitkiezen van de 3 testers!

  groetjes Lisa Postma

 • Avatar van priscilla
  Reply priscilla 23 februari 2011 at 19:30

  wat een fijne review!!

  Ik heb zelf een droge tot normale gevoelige huid met kleine psoriases plekjes.
  Daardoor krijg ik vaak jeuk (door de droge plekjes ) hopelijk zou dit een goede voedende creme zijn voor mij!

  En de prijs valt opzich mee.

 • Avatar van Saskia
  Reply Saskia 23 februari 2011 at 19:08

  Ik heb een vrij vette huid en is dan ook erg moeilijk om een goede creme te vinden die goed voor me huis is.
  Heb ook nog steeds ondans ik allang uit de pubertijd ben last van puisjes en meeeters.

  Lijk me erg leuk om een maand dit product te testen en dan andere laten weten hoe dit product me bevallen is of juist niet bevalt.

  Groetjes Saskia

 • Avatar van Lara
  Reply Lara 23 februari 2011 at 18:09

  Ik dacht dat je cupcakes ging reviewen hahah!
  Maar wat een fijne review. Ik heb echt een onwijs droge huid en deze créme lijkt me heel voedend.
  Ik ben heel lang al op zoek naar mijn jusite créme, zou dit hem dan eindelijk zijn?

 • Avatar van Roo
  Reply Roo 23 februari 2011 at 18:03

  Ik heb een heel moeilijke huid.
  Mijn huid is vrij vettig, maar soms ook heel droog.
  Ik ben al jaren op zoek naar de juiste crème voor mijn huid en heb hem helaas nog steeds niet gevonden.
  Van de meeste krijg ik alleen maar meer irritatie terwijl ik juist een crème zoekt die mijn huid kalmeert!
  Ik ben dan ook heel benieuwd of de Cupcake Organic crème mijn huid dan eindelijk gelukkig maakt,
  zodat ik niet meer verder hoef te zoeken!

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 23 februari 2011 at 17:37

  Mijn huid is droog en trekt , vaak smeer ik nog een huidolie die dan heel even prettig aanvoelt.
  De ideale creme heb ik nog niet gevonden, zelfs veel drinken helpt bij mij niet.

 • Avatar van Natalia
  Reply Natalia 23 februari 2011 at 17:23

  Hallo Desirée!
  Ik heb een huid die wel wat balans kan gebruiken, een drogere en rijpere huid . Dit creme is echt wat voor mij. Ik ben op zoek naar een goede crème. Ik ken het merk niet maar naam en verpakking is zo leuk! Ik zou hem graag testen! Het lijkt mij leuk om hier een review over te schrijven.

 • Avatar van Michelle
  Reply Michelle 23 februari 2011 at 17:02

  Dit is echt wat voor mijn moeder. Die kan met haar moeilijke huid wel een oppepper gebruiken. Zij heeft een drogere en rijpere huid, en als zij test, dan typ ik wel de review, doen we allebei wat ;-)

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 23 februari 2011 at 16:54

  Hoi Desirée!
  Wat ontzettend leuk dat je zomaar laat testen. Wat ziet de verpakking er leuk uit! De naam is al helemaal om te smullen, dus ik zou al hopen dat mijn huid ook mag gaan smullen :)
  Heb een rijpere huid, die droog is. Dus alles wat ik op mijn huid smeer word echt opgeslokt.
  Veel plezier met het uitzoeken van de 3 testers, zal niet meevallen denk ik….

 • Avatar van Catharina
  Reply Catharina 23 februari 2011 at 16:49

  Al jaren heb ik een probleemheid zelfs dermalogica hielp niet, ik heb een zeer droge huid, die zelfs regelmatig jeukt, tussen mijn wenkbrauwen en mijn neus heb ik rode plekken, boven mijn wenkbrauwen (midden) hoef ik de huid maar aan te raken of ik krijg rode dikkere plekken, zwaar geïrriteerde huid dus.
  mochten jullie de oplossing hebben tegen de roodheid en mijn huid kunnen kalmeren.. dan ben ik jullie eeuwig dankbaar …

 • Avatar van Wilma
  Reply Wilma 23 februari 2011 at 16:46

  Ik ken dit merk niet.
  Mijn huid is ’n zogenaamde gecombineerde huid. De T-zone is vrij vettig, maar mijn wangen zijn meer het tegenovergestelde. Af en toe is mijn huid wat droogjes. Helaas verschijnen er af en toe zelfs nog kleine pukkeltjes. Terwijl ik het puberstadium toch ruimschoots voorbij ben.
  Hoop dit product te mogen testen.

 • Avatar van Lieke
  Reply Lieke 23 februari 2011 at 16:08

  Ik heb een droge huid & zou dus graag het potje met de droge huid proberen. Ik had altijd het huismerk van de kruidvat en dat beviel me wel. Maar op een gegeven moment merkte ik toch dat het mijn huid niet aankon. Nu heb ik garnier maar ook daar ben ik niet tevreden over. Ik ben dus op zoek naar een goede creme en zou daarvoor deze graag proberen (:

  xxx

 • Avatar van Kim
  Reply Kim 23 februari 2011 at 15:53

  Ik heb heel me leven eczeem gehad ook in me gezicht. De laatste tijd is het weg gelukkig maar is me huid wel heel droog! Ik zoh hem graah voor je testen vooral omdat ik iets organic wil.
  X kim

 • Avatar van Teddy
  Reply Teddy 23 februari 2011 at 15:48

  Die verpakking is zo leuk!

 • Avatar van Daniëlle
  Reply Daniëlle 23 februari 2011 at 15:46

  Sommige delen van mijn huid zijn ontzettend droog. Ik gebruik regelmatig masker en het helpt wel iets, maar je blijft het toch zien. Dat is de reden dat ik er graag eentje test! Ik heb al verschillende dagcreme's geprobeerd maar het is net niet helemaal meestal.. Mijn huid kan niet zo goed tegen dit weer helaas =(

 • Avatar van Miranda
  Reply Miranda 23 februari 2011 at 15:29

  Ik ken het merk niet maar het ziet er opzich al heel lief uit.

  Ik zou graag de cooling day cream voor je willen testen.
  Mijn huis is rond mijn neus heel vet maar toch met velletjes waaruit blijkt dat het niet goed gevoed is, de rest van mijn gezicht is licht vettig tot normaal met onzuiverheden op mijn kaaklijn.

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 23 februari 2011 at 14:44

  Ik ken het merk niet maar het potje ziet er geweldig uit en die naam is ook helemaal leuk
  Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken, heb al van alles geprobeerd
  maar het is het allemaal net niet, dus ik zou dolgraag de crème voor
  de rijpere huid willen uitproberen

 • Avatar van o1Inez
  Reply o1Inez 23 februari 2011 at 13:45

  Ik kende dit merk echt niet. Lijkt me wel erg fijn!

  Het lijkt mij erg leuk om de dagcreme te testen die mijn huid in balans kan brengen.
  Ik heb een gemengde huid, mijn Tzone is vet en mijn wangen zijn normaal.
  Inmiddels gebruik ik al een hele fijne dagcreme maar heb nog geen goede gevonden voor de nacht.

 • Avatar van michelle
  Reply michelle 23 februari 2011 at 12:55

  ik ken het merk alleen van het zien op internet.
  jammer dat je het niet als dagcreme kan gebruiken maar als het wekt voor de nacht waarom niet he.
  ik heb een gecombineerde huid maar ik heb geen schrijftalent dus ik laat het testen wel aan iemand over :)

 • Avatar van Jeanne
  Reply Jeanne 23 februari 2011 at 12:42

  Hallo Desirée! Het lijkt me erg leuk om deze crème van Cupcake Organic te testen. Ik heb een gemengde huid, vooral mijn voorhoofd is erg onzuiver. Ik houd van schrijven, en heb dan ook veel zin om een stukje voor Curvacious.nl te tikken!

 • Avatar van @xCherryCharlie
  Reply @xCherryCharlie 23 februari 2011 at 12:33

  Ik hen al een hoop reviews hierover gelezen, maar nog nooit zelf uitgeprobeerd. Die blauwe versie is waarschijnlijk wel wat voor mij :D Heb een gemengde / vette huid en haat mijn glimplekken hartgrondig aan het eind van de dag xD

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 23 februari 2011 at 11:50

  Lief dat je ze door anderen laat testen! Ik vind de producten ook erg fijn, de verpakkingen zijn ook zo leuk!

 • Avatar van Madelon
  Reply Madelon 23 februari 2011 at 10:25

  Wat lief dat je ze weg geeft :D Ik heb zelf een droge tot normale gevoelige huid met eczeemplekjes. Geen idee of dat bij de omschrijvingen van de crèmes past hihi.

 • Avatar van Meyke
  Reply Meyke 23 februari 2011 at 10:17

  Ik weet af en toe niet meer hoe ik het heb met mijn hiud. In elke parfumerie waar ik kom wordt mijn huid weer als een ander type bestempeld: vet/onzuiver, vet/normaal, vet/gecombineerd, normaal gecombineerd, droog/gecombineerd en ook alle varianten maar dan omgekeerd. Ik heb af en toe nog nachtmerries van de dame in de Douglas die met haar enge (en vieze!) apparaat de zones op mijn gezicht ging meten op vochtbalans en vetbalans. Elke meting kwam er een ander getal uit, haha.
  Ik heb altijd een shiny huid gehad, met zichtbare (verstopte) poriën op de neus en een glimmend (spiegelend) voorhoofd. In mijn tienertijd met best wel wat puistjes en van die diepe ontstekingen die erg pijnlijk zijn en maar langzaam wegtrekken.
  Rond mijn 20e kreeg ik ineens puistjes op mijn wangen en ook daar zichtbare poriën, rond mijn 24e kreeg ik droge plekken op mijn wangen en puistjes op mijn kaaklijn. Nu (bijna 28) is mijn hele huid trekkerig, maar ook snel glimmend. Vochtarm dus, maar snel vet. De verkeerde producten veroorzaken een uitbraak van puistjes.
  Een lichte crème die wel voldoende vocht inbrengt maar niet vet maakt of verstopt en mijn gevoelige huidje in balans brengt is voor mij utopia. Ik zoek al zo lang! Het zou geweldig zijn als ik de "balans" crème zou mogen testen met een positief resultaat.

 • Avatar van portfoliovanfemke
  Reply portfoliovanfemke 23 februari 2011 at 10:15

  Wat een leuke naam hebben zij zeg! Wordt er vrolijk van.. Ik heb zelf een enorm droge huid en smeer zeker 3x per dag, maar wil me wel opgeven! Wie weet is dit het middel dat helpt!

 • Avatar van audrey
  Reply audrey 23 februari 2011 at 10:00

  Mijn huid is al altijd een probleem geweest,
  de ene keer is hij te vet de andere te droog…
  Nu is hij vooral vettig met veel uitslag :(

  Ik zou dit dus graag testen om te zien of dit misschien het middel is waar ik al jaren naar zoek.
  Ook de verpakking en naam zijn zeer leuk ^_^

 • Avatar van Divaofgeneva
  Reply Divaofgeneva 23 februari 2011 at 09:56

  Wat super leuk dat je zo'n actie er van maakt :D Je kan nu namelijk andere mensen blij maken!

  De naam en de schattige verpakking zijn echt heel erg leuk. Lekker opvallend, dit product vergeet je niet snel! Dit product heeft alles in zich om een groot succes te worden.
  Ik zou graag een crème willen testen. Mijn huid is namelijk heel erg droog en vooral met dit weer heb ik overal droge plekken in mijn gezicht. Ik ben al jarenlang opzoek naar echt een goede crème, die daar voor geschikt is! Ik heb diverse cremes geprobeerd, maar het helpt vaak maar even.
  Het lijkt mij super leuk om hier een review over te schrijven en ik hoop dat ik dan DE crème vindt die geschikt is voor mijn huid! Ik heb alleen crème nodig voor de jonge huid, want ik ben 22 jaar.

  Liefs.

 • Avatar van Renée
  Reply Renée 23 februari 2011 at 09:55

  Ik heb een huid die wel wat balans kan gebruiken! De vochtbalans is nu zo verstoord dat mijn huid geen crèmes opneemt mar ondertussen steeds droger wordt, terwijl ik normaal een redelijk vette huid heb! Het is echt heel vervelend en probeer van alles om het te herstellen, maar mijn huidige crèmes kunnen het gewoon niet aan. Ik hoop dus dat deze crème mij hiermee misschien wel kan helpen.

  Dus ik geef me graag op voor de balans crème!

  En reviews schrijven vind ik zelf hartstikke leuk aangezien ik zelf ook een blog heb dus dat doe ik natuurlijk ook graag even voor je!
  XxX Renée

 • Avatar van Natasja
  Reply Natasja 23 februari 2011 at 09:51

  Wat een mooi potje met creme is dit! Alleen de naam al, om verliefd op te worden.
  Ik heb een wat gecombineerde huid, die momenteel met alle hormonen in mijn lijf wat lastig te verzorgen is. Ik ben een half jaar terug bevallen van ons zoontje. En geef nog steeds borstvoeding. Inmiddels komt mijn cyclus weer op gang. Je kunt je voorstellen hoe het er in mijn lijf aan toe gaat, 1 groot gevecht met al die hormoontjes…. haha. Ik geniet volop van ons zoontje. Ben blij dat ik borstvoeding kan geven. Alleen die hormonen hebben wel hun weerslag op mijn huid. Tel daar nog wat gebroken nachten bij op…. Dus een creme die mijn huid kan helpen zou erg welkom zijn….

 • Avatar van Marije
  Reply Marije 23 februari 2011 at 09:51

  Het lijkt mij heel leuk om de creme voor een vette/probleemhuid uit te proberen. Al jaren heb ik te kampen met puistjes en een glimmende vette huid en het zou fijn zijn om nu een creme te vinden die écht werkt!

  Daarnaast vind ik de naam en de verpakking fantastisch. Dit product heeft volgens mij alles in huis om groot te worden en daar werk ik graag aan mee!

 • Avatar van LindavV70
  Reply LindavV70 23 februari 2011 at 09:28

  Wat een mooi produkt lijkt mij dit,en het spreekt me ook aan vanwege de naam,de verpakking en de geur die deze creme heeft.
  Ik ben 40 jaar,dus val in de categorie rijpere huid,maar mijn huid is op de t-zones wat vetter,en onder de ogen juist weer wat droog.Het is altijd moeilijk hierin ook weer een juiste combinatie te vinden wat creme betreft,sommige cremes zijn dan voor de ogen weer perfect en voor de rest van mijn huid weer veels te rijk.
  Ik vind het daarom heel erg leuk om hier aan mee te doen,en wil mezelf dan ook opgeven voor proefkonijn :) en zou mezelf dan de rijpere huid variant toekennen,de overige varianten zijn niet echt voor mijn huidtype geschikt.
  Fijne review Desirée, groetjes

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.