Beauty

Elvive Volume Collageen

8 februari 2011

Hoe ouder ik word, hoe mooier ik volume in mijn haar begin te vinden. En dan bedoel ik niet volume als enorm getoupeerd haar, maar zacht, luchtig vallend haar wat lekker ‘los’ aanvoelt. De nieuwe haarverzorgingslijn van L’Oréal Elvive ‘Volume Collageen’ zou hiervoor moeten zorgen. Kijk mee naar meer informatie over deze lijn.

De complete haarverzorgingslijn is op basis van collageen en is hiermee de eerste in haar soort. Collageen is een belangrijke werkstof voor versteviging en meer volume. Elvive Volume Collageen versterkt het haar van binnenuit waardoor fijn, kwetsbaar haar meer body krijgt en volimuneus in model valt.

Feitjes over collageen:
– Collageen is een extracellulaire proteïnevezel die aanwezig is in alle organen en alle weefsels van het lichaam
– De proteïne (eiwit) speelt een belangrijke rol ter ondersteuning van organen als de huid, botten en kraakbeen
– Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid, elasticiteit en het behoud van een optimale hydratatie
– De natuurlijke collageenaanmaak vermindert rond het 40e levensjaar.

Elvive Volume Collageen bestaat uit 3 verzorgingsproducten die fijn, slap haar opvallend sterker, voller en dikker maken zonder het te verzwaren. Shampoo (250ml) €3,49, Conditioner (200ml) €4,25 en Root Lifter Spray (200ml) €5,99. Voor volumetips van de experts: www.lorealparis.nl. Deze lijn zal verkrijgbaar zijn vanaf maart 2011.

Ondanks dat ik van mijzelf geen slap/futloos/fijn haar heb, ben ik toch heel nieuwsgierig naar deze nieuwe producten.

Hoe draag jij je haar het liefst? Stijl (met de krultang) of met meer volume?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van filiz
  Reply filiz 27 september 2011 at 20:57

  een tijdje geleden geprobeerd. me haar ging er opeens sneller door groeien kreeg echt mega veel complimenten over me haar… daarna heb ik t niet gebruikt tijdje en me haren laten doen bij kapper… erg slechte stap want het was verbrand.
  echt ten einde raad alles geprobeerd .. niets hielp toen zag ik deze in de winkel en dacht oh jaaa laat ik deze weer proberen
  en nu me haren na 3 x wassen pas weer mooi en zacht en sterker
  verwacht geen dikke bos haren of een miracle
  nee het maakt je haar gwoon gezond zoals die hoort te zijn en daardoor ook aantrekkelijk

 • Avatar van annerieke
  Reply annerieke 7 september 2011 at 13:41

  ik heb heel fijn, stijl haar en de collageen shampoo maakt het nog slapper vallend. Geen volume te bekennen.
  De volume non stop shampoo (ideaal voor mensen met steil en dus, slap haar) is uit de handel genomen . Niet te begrijpen.
  Ook de haarverdikkende shampoo geeft niet het gewenste resultaat. Hier wordt het haar heel droog van.

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 9 februari 2011 at 06:24

  Ik heb van mijzelf al heel stijl haar. Dus ik heb er liever een flinke volume boost in.
  Het lijken mij fijne producten.
  Liefs, xxxx

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.