Beauty

Etos Repair Care Gloss

4 februari 2011

In wiens handtas is nu niet minstens één lipgloss te vinden? In die van mij zwerven er altijd wel een paar rond. Lipgloss verzorgt namelijk niet alleen je lippen, maar ook maak je zo je look helemaal af. Met de nieuwe Etos Repair Care Gloss geef je niet alleen je lippen een mooie glans, je verzorgt ze tegelijkertijd intensief èn gaat de (eerste) rimpeltjes te lijf. Kijk mee naar meer informatie over deze nieuwe gloss.

De lipgloss bevat Q10, een vitamine welke lijntjes tegengaat, is lichtroze van kleur (maar draagt als een transparante gloss) en heeft een handige applicator met kliksysteem. Het is belangrijk dat je bij het gebruik van deze lipgloss de liplijn goed meeneemt, zodat de Q10 haar werk kan doen tegen de (eerste) rimpeltjes.

De Etos Repair Care Gloss ligt vanaf maandag 31 maart in de winkels voor €1,99. Tegelijk met deze introductie ligt ook de vernieuwde Extra Care Gloss mèt UV-filter in de winkel.

Wat is op dit moment jouw meest favoriete, verzorgende, lipbalm/gloss?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van carmenkind
  Reply carmenkind 6 februari 2011 at 09:26

  Klinkt goed! Ben erg benieuwd :)

 • Avatar van kalypso
  Reply kalypso 5 februari 2011 at 12:50

  Ik had hem al in de winkel en het kantje gezien. Ik twijfel nog over een aankoop doen.
  Maar wie weet, binnenkort.
  Liefs, xxx

 • Avatar van Femke
  Reply Femke 5 februari 2011 at 03:10

  Ik gebruik er momenteel onwijs veel.. Heb kruidvat merk maar ook yes to carrots en nog meer..

 • Avatar van Evelien ♥ OhF
  Reply Evelien ♥ OhF 4 februari 2011 at 12:49

  Lijkt me erg fijn, ben er erg benieuwd naar! Verder heb ik altijd een blikje Vaseline Rose bij me ^_^

 • Avatar van miichelle1988
  Reply miichelle1988 4 februari 2011 at 12:29

  ik heb geen handtas, nouja ik heb wel een maar die gebruik ik niet.
  maar ik heb meestal wel een lippenbalsem of lipgloss mee

 • Avatar van Flopzak
  Reply Flopzak 4 februari 2011 at 07:27

  handig!

 • Avatar van petracupcake
  Reply petracupcake 4 februari 2011 at 06:40

  Oh die klinkt goed!! Ben ik wel benieuwd naar!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.