Huis & interieur

H&M Home zomercollectie 2011

28 februari 2011


Toen ik het persbericht van de zomercollectie van H&M Home in mijn mailbox ontving en bovenstaande foto zag, droomde ik gelijk helemaal weg en zag ik er mijzelf al zitten met een paar lieve vriendinnen erbij. Dit is precies de manier zoals ik graag buitenben: knus, gezellig en in een ongedwongen sfeertje. Kijk mee voor meer informatie over de H&M Home zomercollectie.

Het buitenleven staat deze collectie centraal en je kan er dan ook alles vinden om te picknicken of naar het strand te gaan. Picknickkleden, koeltassen, fleeceplaids en meer in levendige bloemenprints en vrolijke kleuren. Voor liefhebbers van een subtielere stijl zijn ook de kleuren van ongebleekt linnen, pastels en zwarttinten verkrijgbaar. De zomer zijn er zelfs borden, bekers, dienbladen en schalen verkrijgbaar: zo leuk! En met de nieuwe strandtassen is alles makkelijk mee te nemen voor als je er een dagje op uit gaat. Wat een leuke collectie ^_^

De materialen die veel terugkomen zijn katoen, linnen en fleece en de prijzen liggen tussen de €2,95 en €14,95. Alle items zijn binnenkort verkrijgbaar bij de H&M Store in Amsterdam en via de webwinkel: www.hm.com/nl.

Hoe vier jij jouw zomerdagen/avonden het liefst om lekker te relaxen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Sylvia
  Reply Sylvia 1 maart 2011 at 09:50

  Het liefste buiten en ook 's avonds maar door de meestal te hoge concentratie aan pollen keer ik mijn leven in de zomer meestal om en leef ik in de vroege ochtend buiten op de racefiets en daarna noodgedwongen de hele dag binnen tenzij we naar het strand gaan dan gaat het allemaal wel omdat daar de concentratie pollen een stuk minder voor mij is.
  liefs, Sylvia

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 1 maart 2011 at 10:01

   Dat lijkt me heel vervelend, ik hoop dat je er deze lente/zomer een oplossing voor kan vinden? Medicinaal misschien iets nieuws zodat je toch helemaal van een dagje buiten zijn kan genieten. :)

 • Avatar van Desirée
  Reply Desirée 28 februari 2011 at 23:01

  Wat weet je het mooi te omschrijven, zo krijg ik nog meer zin in de zomer! :D

 • Avatar van Kalypso
  Reply Kalypso 28 februari 2011 at 22:22

  Hele mooie foto. Ik hou van de zomer. Het liefste zit ik dan lekker aan het strand. In de zon. Heerlijk bij te komen van het hele jaar school en werk. Liefs, xxx

 • Avatar van TutorialsBySandy
  Reply TutorialsBySandy 28 februari 2011 at 21:05

  Het is mij iets te vrolijk ;-)

 • Avatar van sabinekoning
  Reply sabinekoning 28 februari 2011 at 16:41

  Ja fijn, had er al een preview van gezien. Vind de collectie erg leuk :)

 • Avatar van Kayla
  Reply Kayla 28 februari 2011 at 15:20

  Dat ziet er leuk uit!!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.